Οι νέοι κανόνες στο παλάτι μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο: «Ήταν σκληρό και για τους δύο»
VIP Life

Οι νέοι κανόνες στο παλάτι μετά τη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο: «Ήταν σκληρό και για τους δύο»

Από τη μέρα που η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο τον Μάρτιο, όλα άλλαξαν στο παλάτι.

Η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ αποσύρθηκαν στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ, και εκεί πέρασαν το Πάσχα με τα παιδιά τους. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ μάλιστα, η μητέρα της πριγκίπισσας, Κάρολ, μετακόμισε μαζί τους για να στηρίξει την οικογένειά της.

Οι ειδικοί που ασχολούνται με τα θέματα του παλατιού, εξηγούν πόσο δύσκολη ήταν η ισορροπία της οικογενειακής τους ζωής και του βασιλικού τους καθήκοντος.

Κέιτ – Γουίλιαμ: Πώς με τη φωτό γενεθλίων του Λούις «έσπασαν» το πρωτόκολλο;

prince-william-and-kate-middleton-pose-for-photographs-in-news-photo-1698861101.jpg

Ο Robert Jobson δήλωσε στο περιοδικό Hello: «Ήταν σκληρό και για τους δύο, κυρίως ως γονείς, καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους με τη σοβαρότητα της διάγνωσής της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ουίλιαμ ήταν ο βράχος της Κέιτ. Αυτός είναι ο σταθερός στη ζωή της και αυτή βρίσκεται στην καρδιά της δικής του».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι η διάγνωση του καρκίνου ήταν ένα «τεράστιο πλήγμα» για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

«Όλοι κάνουν το καλύτερο για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα», αναφέρει πηγή στο βρετανικό OK!.

«Το σπίτι τους είναι γεμάτο με τα αγαπημένα της λουλούδια, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα αγαπημένα της σνακ. Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο Adelaide Cottage. Λένε στην Kate ιστορίες, της φέρνουν τσάι και της φτιάχνουν σούπα. Η Charlotte οργάνωσε μέχρι και σπα. Χρειάζεται ξεκούραση αλλά η καρδιά της Kate δεν πάει να τα διώξει. Ακολουθούν κάποιους νέους κανόνες, όπως το να μαζεύουν μόνα τους και να φτιάχνουν τα σνακ τους αλλά και να σιγουρεύονται ότο πλέον να χέρια τους γιατί η Kate δεν πρέπει να εκτίθεται σε μικρόβια κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας».

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η υπόσχεση για την Κέιτ και το άγχος για τα νέα καθήκοντα!

H αποκάλυψη έγινε! Αυτός είναι τελικά ο λόγος που η Μέγκαν ζηλεύει την Κέιτ – Πώς εμπλέκεται ο Χάρι;

Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της και το μήνυμα για την επιστροφή στην κανονικότητα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved