Παράδεισος:  Ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή
Media

Παράδεισος: Ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή

Παράδεισος: Ο Στέφανος ακούει τυχαία μια πληροφορία που φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε όλους και φόβο τόσο για το μέλλον του Πάρη όσο και της Γεωργίας και του μωρού της.

Ύστερα, ο Στέφανος μαζί με τον Μεμά προσπαθούν να εντοπίσουν το ζευγάρι κοιτάτε αντικρίζουν ένα πολύ άσχημο θέαμα. Συγκεκριμένα, ο Πάρης και η Γεωργία συλλαμβάνονται!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος, έτοιμος να καταρρεύσει, καταστρέφεται οικονομικά και πάλι

paradeisos-fotis.jpg

Παράλληλα, οι αστυνόμοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο για τον θάνατο του Νοτόπουλου και ένα πρόσωπο πιστεύει ότι αυτός που μπορεί να το έκανε είναι ο Μπουραντάς... Οι ώρες περνούν και η Γεωργία αφήνεται τελικά ελεύθερη, αλλά ο Πάρης κινδυνεύει να εκτίσει την ποινή του, καθώς βρισκόταν σε αναστολή. Η αγωνία όλων κορυφώνεται για την τύχη του μωρού, καθώς το μεταφέρουν σε ένα ορφανοτροφείο και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του... Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια βλέπει μπροστά της τον Λεβί Και σοκάρεται.

paradeisos.jpeg

Όμως, ακόμη μία φορά, του λέει ψέματα τόσο για το παρελθόν της όσο και για τη σχέση της με τον Σίμο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένα ραντεβού προκαλεί μεγάλη ανησυχία στον Πασχάλη για την Τζένη και τη Ζαχαρούλα.

Πηγή mytv

Παράδεισος: Συλλαμβάνουν Πάρη και Γεωργία και τους παίρνουν το μωρό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και ο Ντίνος κάνουν μια συμφωνία

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια παρεξήγηση φέρνει μεγάλη αναστάτωση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved