Έρωτας Φυγάς:  Σχέδιο θανάτου για τον Στέφανο
Media

Έρωτας Φυγάς: Σχέδιο θανάτου για τον Στέφανο

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο Κιάρι, ενώ η Μαργέτα αποκαλύπτει στην Άννα ότι ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει δεν είναι άλλος από τον Κοντογιάννη.

Παράλληλα, ο Πανταζόπουλος σχεδιάζει να σκοτώσει τον Παύλο αλλά και τον Στέφανο

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας πυροβολεί τον Στέφανο

Η Αλεξάνδρα δίπλα στη Μαργέτα αρχίζει να ηρεμεί και να αποδέχεται την απώλεια του Μάρκου.· Μάλιστα, κάποια στιγμή η γυναίκα αποφασίζει να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της και έτσι επιστρέφει στο Κιάρι. Εκεί, ο Ιάσονας την καλοδέχεται στο σπίτι και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει άνετα. Μερικές ημέρες αργότερα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αποδεχτεί την περιουσία της Μαργέτας, καθώς σκέφτεται το καλό των παιδιών της. Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης, η Αρετή και η Χαρά προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Κοντογιάννη, ο οποίος έχει αρχίσει να τους καταδιώκει για να βρει την ατζέντα του Πειραιώτη...

Erwtas-fygas.jpg

Η Μαργέτα μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει ποτέ και σε κανέναν για τον άνθρωπο που προσπάθησε να της αφαιρέσει τη ζωή, καθώς φοβάται για την ασφάλεια των δικών της. Ωστόσο, το μυστικό που κρατάει μέσα της τη βαραίνει απίστευτα και κάποια στιγμή αποφασίζει να ομολογήσει την αλήθεια. Έτσι, η γυναίκα εξομολογείται τελικό στην Άννα ότι ο παρ’ ολίγον δολοφόνος της είναι ο Κοντογιάννης. Συγχρόνως, όμως, αρνείται να πει στον Στέφανο πού είναι ο αδίστακτος άντρας και ζητάει από την ανιψιό της να μην το μαρτυρήσει στον Παράσχο. Παράλληλα, ο Στέφανος, εξαιτίας ενός στοιχείου, αρχίζει να υποπτεύεται πως ο Φάνης είναι μπλεγμένος στον βανδαλισμό του τάφου του Γεωργίου Δεμερτζή.

ERWTAS-FYGAS-EP.-79-(11).jpg

Αυτή η υποψία τού γεννά μεγάλα ερωτηματικά, καθώς δεν γνωρίζει το μεγάλο μυστικό του ανιψιού του, ότι δηλαδή είναι ετεροθαλής αδελφός του Ιάσονα και νόθος γιος του Δεμερτζή. Από την άλλη, ο Πανταζόπουλος σχεδιάζει τη δολοφονία του Κοντογιάννη αλλά και του Στέφανου.

Πηγή mytv

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα καταρρέει όταν αντικρίζει την Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς: Άρτεμη και Ιάσονας γίνονται ζευγάρι

Έρωτας φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved