Σαν ψέμα: Ο Γιώτης συλλαμβάνεται
Media

Σαν ψέμα: Ο Γιώτης συλλαμβάνεται

Σαν ψέμα: Ο Πέτρος αποφασίζει να πάει μία εκδρομή με τη Ζωή και την Αλίκη, αλλά λίγο μετά τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Κι όσο εκείνοι λείπουν, ο Γιώτης συλλαμβάνεται, ενώ η Μελίνα ανακοινώνει στον Τζώρτζη την απόφασή της να αποχωρήσει από την εταιρεία.

O Πέτρος κινδυνεύει να χάσει το βραβείο, λόγω του περιστατικού με τον κριτή για το οποίο ευθύνεται η Ζωή. Έτσι, εκνευρίζεται με την κοπέλα, που τη θεωρεί υπεύθυνη, και κλείνεται στον εαυτό του και στις ανασφάλειές του. Λίγη ώρα αργότερα, ο Τζώρτζης αποκαλύπτει στη Ζωή ότι ξέρει πως δεν είναι η Χριστίνα. Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος προσπαθεί να προχωρήσει τη δουλειά με τον τράπερ, ενώ η Ζωή, για να μη χάσει ο Πέτρος το βραβείο εξαιτίας της, αποφασίζει να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει, αλλά πίσω από την πλάτη του. Την επομένη, ο Πέτρος, θέλοντας να ευχαριστήσει την Αλίκη, προτείνει στη μικρή και τη Ζωή να πάνε μία εκδρομή οι τρεις τους. Την ίδια στιγμή, ο τράπερ, που είναι με τον Σταύρο, κλέβει κοσμήματα από το σπίτι του Πέτρου, ενώ κατά λάθος ο Σταύρος χάνει την κονκάρδα του μέσα στο σπίτι.

san-psema-3.jpg

H Μελίνα ανακοινώνει στον Τζώρτζη πως θα φύγει από την εταιρεία. Παράλληλα, ο Γιώτης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, αφού πρώτα έχει συναντηθεί με τον πρώην σύντροφο της Ζωής. Κι ενώ ο Πέτρος και η Ζωή περνούν όμορφες στιγμές μακριά απ' όλους, καθώς βρίσκονται στο ξενοδοχείο ανακαλύπτουν πως η Αλίκη έχει εξαφανιστεί. Και οι δύο ανησυχούν, αλλά σύντομα η μικρή εμφανίζεται και η αγωνία τους τελειώνει. Ταυτόχρονα, ο Ιορδάνης αντιλαμβάνεται ότι έχουν μπει στο σπίτι και τους έχουν ληστέψει.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος ζητάει από τον Τζώρτζη να δουλέψει στην εταιρεία, ενώ η Νανά μαθαίνει ότι συνέλαβαν τον πατέρα της. Την επόμενη μέρα, ένα περιοδικό έχει βάλει στο εξώφυλλο τη φωτογραφία του Πέτρου, της Αλίκης και της Ζωής ως οικογένεια, ενώ είχαν υποσχεθεί στον επιχειρηματία πως δεν θα τη δημοσιεύσουν, κι εκείνος εξοργίζεται

Πηγή mytv

Σαν ψέμα – Παναγιώτης Κυριάκου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ξυρίζει το μούσι!

Γερονικολού: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που θέλει να δείχνει σκληρό»

Σαν ψέμα: Η Αλίκη παθαίνει αλλεργικό σοκ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved