Αυτές είναι τηλεοπτικές μαμάδες που άφησαν εποχή
Media

Αυτές είναι τηλεοπτικές μαμάδες που άφησαν εποχή

0 ρόλος της έχει υμνηθεί σε όλες τις μορφές τέχνης, ακόμη και σε αυτήν της τηλεόρασης.

Αυτές είναι οι τις ηρωίδες που έγραψαν ιστορία ως «μαμάδες» και θα θυμόμαστε για πάντα...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ»

mamadess-(3).jpg

Η Χριστίνα, χήρα εργοσιασιάρχη, στο ταξίδι της επιστροφής από την Ιταλία, γνώρισε τον Αντώνη, με τον οποίο πέρασαν μία αξέχαστη βραδιά. Το μόνο που δεν γνώριζε ήταν ότι ο Αντώνης ήταν σύντροφος της κόρης της, Ντορίτας... Η αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου ως Χριστίνα Μαρκάτου άφησε τη δική της ιστορία με τις θεϊκές σκηνές με την πεθερά της, Ολγα, τα όσα σκαρφιζόταν για να ξεπορτίζει, αλλά: και με τις μοναδικές συνομιλίες της με την κολλητή της, Σάσα.

ΜΑΙΡΗ ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ, «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ»

mamadess-(4).jpg

Το 1993, η αξέχαστη Μαίρη Χρονοπούλου υποδύθηκε την πληθωρική Μαίρη, μητέρα δύο παιδιών και χήρα. Ο μακαρίτης ο άνδρας της άφησε ένα εργοστασιάκι επεξεργασίας δερμάτων, κάτι μετοχές και ένα ακίνητο, ενώ η σχέση της με τα δύο παιδιά της και την υπηρέτριά τους, Ντίνα, την κολλητή της, Λίλη, μπήκαν στο επίκεντρο. Περιπετειούλες, σπαρταριστές στιγμές και ιστορίες της διπλανής πόρτας έκαναν την εν λόγω σειρά και τον ρόλο της Μαίρης να ξεχωρίσουν

ΜΑΡΙΑ, «ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ»

mamadess-(5).jpg

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρωταγωνίστησε και έβαλε την υπογραφή του σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές μυθοπλασίας, που τίναξε στον αέρα την μπάνκα της τηλεθέασης. Η Πέμη Ζούνη, ως Μαρία, ερωτεύτηκε παράφορα τον σύντροφο της κόρης της, χωρίς να γνωρίζει για το ειδύλλιό τους, μπλέκοντας σε ένα ερωτικό τρίγωνο με δραματικές σκηνές που έμειναν ανεξίτηλες στο μυαλό των τηλεθεατών.

ΝΤΕΝΗ ΜΑΡΚΟΡΑ, «ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ»

mamadess-(6).jpg

Μητέρα του Κωνσταντίνου, πλούσια χήρα με οίκο νυφικών, εξαιρετικά κοινωνική, πανέξυπνη και με έντονο ειρωνικό χιούμορ, η Ντίνα Κώνστα αποθεώθηκε και αγαπήθηκε ως Ντένη στη σειρά του MEGA που μέχρι και σήμερα σαρώνει στις επαναλήψεις. Οι βιτριολικές ατάκες της, το «Εβιάν» της που δεν αποχωριζόταν ποτέ, όπως φυσικά και την υπηρέτριά της, τη Μαρούσκα, την έκαναν «σύμβολο» στις κωμωδίες της TV, αλλά και στην καρδιά του κοινού.

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ, «ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ»

mamadess-(1).jpg


Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στην πρόσφατη ιστορία της TV, υποδύθηκε καταπληκτικά τη Ζουμπούλια Αμπατζίδου στην ελληνική κωμική σειρά «Στο παρά πέντε», που σημείωσε τεράστια επιτυχία. Η Ζουμπούλια γεννήθηκε στο Αχλαδοχώρι Σερρών, όπου και διέμενε μέχρι τον γάμο της κόρης της, Αννας, με τον γιο της Μαριλένας Δορκοφίκη, Αλέξανδρο. Πολύ σύντομα το νιόπαντρο ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει προσωρινά στην Αμερική, αφού ο Αλέξανδρος γίνεται δεκτός στο Χάρβαρντ.
Καθώς το μωρό τους έπρεπε να μείνει στην Αθήνα, η Ζουμπούλια αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Αθήνα για να το φροντίζει. Μιλώντας με ιδιωματικές λέξεις, διαβάζοντας τους Βίους διάφορων αγίων, έγινε ένα από τα πέντε μέλη της παρέας μένοντας στο μυαλό των ανθρώπων από την ατάκα της, «Ιιιιιι»

Πηγή Τύπος tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved