GNTM - Ερμής Καραγιάννης: Συγκλονίζει η φίλη του - Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και…
Media

GNTM - Ερμής Καραγιάννης: Συγκλονίζει η φίλη του - Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και…

Ο Ερμής Καραγιάννης, το 23χρονο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τις auditions του GNTM 3, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η Ρένια Τσακίρη, στενή φίλη του Ερμή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Αυτό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (9/5), όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Σε κάποιους φίλους του μας έκανε delete και κάποιους άλλους block στο Instagram, σαν να μας λέει: αυτό ήταν, τέλος. Εμάς όμως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο».

Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του ελληνικού GNTM

ermis-karagiannis-(1).jpg.jpg

Και πρόσθεσε: «Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, πάντα μιλάγαμε, μου έλεγε «δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω»… προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, του έλεγα «βρες το νόημα της ζωής σου, όλοι το έχουμε περάσει»… αλλά δεν περίμενε ποτέ κανένας μας ότι θα φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε».

ermis-karagiannis.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Παλαιότερα ο Ερμής Καραγιάννης έβλεπε σίγουρα ψυχίατρο, το τελευταίο διάστημα όχι. Δεν δούλευε, έμενε με τον πατέρα του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Το μόνο που μας είπε ο πατέρας του είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ότι ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε… οπότε «έφυγε» χαρούμενος. Και μόνο που το λέω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved