Eurovision 2024: Συγκίνησε τους δημοσιογράφους η Ιταλίδα ερμηνεύτρια, τραγουδώντας το «Imagine»
Eurovision

Eurovision 2024: Συγκίνησε τους δημοσιογράφους η Ιταλίδα ερμηνεύτρια, τραγουδώντας το «Imagine»

Eurovision 2024: Συγκίνησε η Angelina Mango όταν σήμερα το απόγευμα (10/5) λίγο μετά την Α' γενική πρόβα στο Malmö Arena, συγκίνησε με την ερμηνεία της.  

Όχι όμως στο τραγούδι με το οποίο εκπροσωπεί τη χώρα της, με τίτλο La noia που τραγουδάει εξολοκλήρου στα ιταλικά αλλά με το εμβληματικό «Imagine» του Τζον Λένον.

Σάλος στη Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της EBU για τον Ολλανδό τραγουδιστή - Αποχωρεί;

040524_Alma-Bengtsson-EBU_11493.jpg

H Angelina Mango στη σκηνή του Malmo Arena κατά την ερμηνεία της.

Alma Bengtsson

Η Angelina Mango φορώντας τα δικά της ρούχα και με τη συνοδεία μίας κλασικής κιθάρας, στάθηκε στη μέση του press room στο στάδιο και έχοντας γύρω της τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και eurofans, άρχισε να τραγουδάει με τη βελούδινη φωνή της το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η ερμηνεία της ήταν πραγματική ξεχωριστή και έκανε τους παρευρισκόμενους να συγκινηθούν και φυσικά να την καταχειροκροτήσουν μετά το τέλος του τραγουδιού.

Αξίζει να πούμε ότι η Angelina Mango έχει 4 πλατινένιους δίσκους στην ήδη σπουδαία καριέρα της, και μία sold out περιοδεία ανά την Ιταλία την περυσινή χρονιά.

Η μουσική της είναι μία μίξη που συνδυάζει μαζί πολλές διαφορετικές επιρροές της, συμπεριλαμβανομένων της ιταλικής και της αμερικανικής ραπ, της R&B και της ορχηστρικής μουσικής.

Στα τραγούδια της, η τραγουδοποιός ασχολείται κυρίως με θέματα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την ίδια, την αγάπη και την ανάγκη για ελευθερία ενώ συχνά τονίζει τη σημασία της οικογένειας στους στίχους της.

Επίσης, η Angelina Mango είναι σταρ... στο Tik Tok.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από το Malmö Arena όπου βρίσκεται απεσταλμένη του gossip-tv η Ζήνα Καρκαλά και σας μεταφέρει τον παλμό όλων όσων συμβαίνουν εκεί που χτυπάει φέτος η «καρδιά» της Eurovision:

Έχω βγάλει άπειρες φωτογραφίες από συναυλίες και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Καμία δεν συγκρίνεται με αυτές που έχω βγάλει εδώ στη Eurovision με το TCL 40 NXTPAPER.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved