Eurovision 2024: Η νέα σκληρή ανακοίνωση των διοργανωτών-Τι θα ισχύσει μετά την αποβολή του Ολλανδού
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2024: Η νέα σκληρή ανακοίνωση των διοργανωτών-Τι θα ισχύσει μετά την αποβολή του Ολλανδού

Eurovision 2024: Μετά τον χαμό που προκάλεσε το επεισόδιο με τον Ολλανδό εκπρόσωπο, ο οποίος και αποβλήθηκε οριστικά από τον διαγωνισμό, νέα ανακοίνωση, ενημερώνει για το τι θα ισχύσει απόψε το βράδυ (11/5) σε ό,τι αφορά την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς. 

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί, οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους αποκάλυψαν ότι ο Joost Klein ο οποίος «κατέβαινε» στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Europapa» και μάλιστα ήταν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των eurofans, αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Ολλανδό εκπρόσωπο να βρίσκεται ήδη στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη με επεισόδιο που είχε με εργαζόμενη στο Malmo Arena.

Eurovision 2024: Εμπλοκή στη σημερινή ψηφοφορία των χωρών – Αναβάλλεται λόγω του Ολλανδού

030524_Sarah-Louise-Bennett_EBU_24374.jpg

Τι γίνεται όμως με το κενό που δημιουργείται στη ροή της βραδιάς μετά την αποβολή του Ολλανδού;

Οι Σουηδοί διοργανωτές, αντέδρασαν άμεσα στις ραγδαίες εξελίξεις και πήραν άμεσα αποφάσεις ώστε η σημερινή βραδιά να κυλήσει ομαλά.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο αναφέρονται τα εξής:

«Ως αποτέλεσμα της μη συμμετοχής της Ολλανδίας στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Όλοι οι διαγωνιζόμενοι διατηρούν τον αριθμό τους στο επίσημο Running Order.

ΔΕΝ θα υπάρξει τραγούδι στη θέση νούμερο 5. Τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής, που ελήφθησαν μετά τη δεύτερη γενική πρόβα την Παρασκευή 10 Μαΐου, υπολογίστηκαν εκ νέου, έτσι ώστε η Ολλανδία να μην λάβει βαθμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής πρέπει να κατατάξουν όλα τα τραγούδια από το 1 έως το 26. Για παράδειγμα: αν η Ολλανδία κατετάγη 9η από μια εθνική κριτική επιτροπή σε μια χώρα, το 10ο τραγούδι κατατάσσεται τώρα στην 9η θέση και θα λάβει 2 βαθμούς και το πρώην 11ο τραγούδι θα είναι τώρα 10ο και παίρνει 1 βαθμό. Δεν θα απονεμηθούν βαθμοί στην Ολλανδία από το κοινό. Οι Ολλανδοί θεατές εξακολουθούν να επιτρέπεται να ψηφίζουν στον μεγάλο τελικό και το αποτέλεσμα της Ολλανδικής κριτικής επιτροπής εξακολουθεί να ισχύει. Η EBU θα ενημερώσει όλους τους τηλεπικοινωνιακούς εταίρους ότι η Ολλανδία δεν συμμετέχει πλέον και θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε τις γραμμές για το τραγούδι 5.

a0a831b9-341c-4233-83d8-dba95925dfae.jpg

Ζητάμε να μην επιχειρήσει κανείς να ψηφίσει το τραγούδι 5. Εάν κάποιος προσπαθήσει να ψηφίσει για το τραγούδι 5, οι ψήφοι του δεν θα καταμετρηθούν, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χρεωθούν οι θεατές. Η Ολλανδία δεν θα εμφανιστεί στον βαθμολογικό πίνακα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved