Μαριάνα Κατσιμίχα: Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα στα χνάρια του πατέρα της! Και του μοιάζει πολύ!

Ο Πάνος Κατσιμίχας

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Μαριάνα Κατσιμίχα: Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα στα χνάρια του πατέρα της! Και του μοιάζει πολύ!

Μόνο οι πολύ… ψαγμένοι στη μουσική βιομηχανία της χώρας μας γνωρίζουν πως η Μαριάνα Κατσιμίχα είναι μία από τις πιο άξιες καλλιτέχνιδες της γενιάς της.

Είναι η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα που μαζί με τον αδελφό του Χάρη έκαναν τεράστιες επιτυχίες στα 80s και τα 90s, επιλέγοντας σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας.

Βίκυ Φλέσσα: Μέσα από ένα tweet μας αποκάλυψε πώς είναι σήμερα ο Χάρης Κατσιμίχας! Σπάνια φωτό

201507281148250.5016_PANOS_KATSIMIXAS_2772015.jpg

Ο Πάνος Κατσιμίχας

Η Μαριάνα λοιπόν, υπήρξε πάντα το κοριτσάκι του μπαμπά που αν και σπούδασε νηπιαγωγός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δεν ασχολήθηκε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, με το αντικείμενο των σπουδών της. Προτίμησε να επικοινωνήσει στον κόσμο την αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι.

Η Μαριάνα Κατσιμίχα γράφει στίχους και ύστερα τούς μελοποιεί. Μάλιστα, ήταν μόλις 16 χρονών όταν άρχισε να αποτυπώνει στο χαρτί τις σκέψεις της και ύστερα να τις μελοποιεί. Μέχρι τα 18 της χρόνια είχε γράψει ήδη πολλά κομμάτια που ήδη λανσάρει και γνωρίζουν επιτυχία.

MARIANA-KATSIMIXA.jpg

Η Μαριάνα Κατσιμίχα

Η ιδιαιτερότητα των δημιουργιών της όμως είναι πως πρόκειται μόνο για αγγλικό στίχο και όχι για ελληνικό καθώς όπως λέει η ίδια, απαιτείται ιδιαίτερη ωριμότητα κάποιος καλλιτεχνικά για να καταφέρει κάτι τέτοιο. Το καλλιτεχνικό alter ego είναι ο Κώστας Σαλλής και μαζί διασκευάζουν παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια. Όσο για τη φωνή της; Μοναδική και αξίζει να την ακούσετε παρακάτω…

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved