Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι εμβληματικές σκηνές από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα που άφησαν ιστορία

NDPPHOTO 

Showbiz

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι εμβληματικές σκηνές από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα που άφησαν ιστορία

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05.

Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Έφυγε η Άννα» και ακριβώς από κάτω έβαλε μία ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέπεμπε σε βίντεο με ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου σε εμφάνισή της στο Ηρώδειο το 2008.

Φασουλής για Παναγιωτοπούλου: «Παρόλο που ήξερα την κατάσταση, είμαι σοκαρισμένος»

panagiotopoulou.jpg

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η αιτία του θανάτου της. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως τα τελευταία χρόνια, η Άννα Παναγιωτοπούλου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι σειρές και οι ρόλοι που αγαπήθηκαν

Ευρέως γνωστή έγινε μέσω της συμμετοχής της σε τηλεοπτικές σειρές, αρχικά στη κρατική και στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση. Σταθμός της τηλεοπτικής της καριέρας θεωρείται η ενσάρκωση της «Μαντάμ Σουσού» στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87.

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν επίσης οι σειρές: Οι τρεις Χάριτες και Ντόλτσε Βίτα.

Την τηλεοπτική σεζόν 2003-2004, συμπαρουσίαζε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Χρήστο Ευθυμίου, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, τον Κλέονα Γρηγοριάδη και την Ματθίλδη Μαγγίρα, το τηλεπαιχνίδι Το show των εκατομμυρίων, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2003 από το MEGA.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο, Οξυγόνο, Αυστηρώς Κατάλληλο, Αγρίμια, Ελληνικό διήγημα, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Το Κόκκινο Δωμάτιο...

1714820457927-86103126-panagiotopoulou.jpg

NDPPHOTO

Οι εμβληματικές σκηνές από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα

Η Άννα Παναγιωτοπούλου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μας χάρη στο ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά και τους ρόλους τους οποίους αγαπήσαμε.

Ας θυμηθούμε μαζί ορισμένες από τις εμβληματικές σκηνές της στην αγαπημένη σειρά Ντόλτσε Βίτα, στην οποία υποδυόταν την Χριστίνα Μαρκάτου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved