Ματίνα Παγώνη: Δείτε την κοριτσάκι σε σπάνιο κλικ-ύμνο στη Γιορτή της μητέρας!
Showbiz

Ματίνα Παγώνη: Δείτε την κοριτσάκι σε σπάνιο κλικ-ύμνο στη Γιορτή της μητέρας!

Ματίνα Παγώνη - Γιορτή της μητέρας! Σήμερα γιορτάζουν οι μανούλες όλου του κόσμου κι εμείς σας πάμε για άλλη μια φορά πίσω στο χρόνο αφού υμνούμε αυτή τη μέρα ευλαβικά, αποδίδοντας αυτό ακριβώς που αρμόζει στον πιο ισχυρό δεσμό της ζωής.

Η Ματίνα Παγώνη είναι μέλος μίας ευκατάστατης οικογένειας του Άργους. Οι γονείς της Νίκος και η Βασιλική Παγώνη της έδωσαν τα πάντα και εκείνη τους τιμάει πάντοτε.

Πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Ματίνα και μικρή έπαιζε με τις κούκλες της και απολάμβανε την φροντίδα των γονιών της και κυρίως της μαμάς της που την έντυνε πάντα με τα καλύτερα ρούχα.

Τζένη Καρέζη: Το σπάνιο κλικ με το γιο της - Η εικόνα-ύμνος στη γιορτή της μητέρας!

pagoni_copy_11.jpg

Από μικρή έδειξε πως μετά από αρκετά χρόνια θα γινόταν η πληθωρική και δυναμική Ματίνα Παγώνη.

Η ίδια είχε μιλήσει για την οικογένεια της σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Άρχισα να καταλαβαίνω τον εαυτό μου από πολύ μικρή όταν ήμουνα 5- 6 χρονών και θυμάμαι να με ντύνει η μητέρα μου με ωραία φορέματα και να με φροντίζει πολύ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις Κυριακές που μου φορούσε πολύ ωραία καπέλα που έφερνε ο μπαμπάς από τη Γερμανία και με πήγαινε στην εκκλησία. Σε ηλικία εφτά χρονών φόρεσα το ωραιότερο ρολόι, ένα μεγάλο γερμανικό ρολόι που μου έφερε ο πατερας από το εξωτερικό και τέτοιο δεν είχε κανένα άλλο παιδί στο δημοτικό.

" Ακόμα και όταν πηγαίναμε για μπάνιο ήμουνα πάντα καλοντυμένη, μου φορούσαν πολύ ωραία φορέματα, καπέλα ,παπούτσια και μικρές τσάντες. Και όλα αυτά από στο δημοτικό. Ήμουν και ένα παιδί πολύ καθαρό όταν με πλησίαζαν από μικρή δεν έδινα το χέρι και δεν ήθελα να με ακουμπάνε και τώρα μου έχει μείνει όταν κάποιος πάει να με ακουμπήσει τραβιέμαι. Μου είχε πει η μητέρα μου να μην αφήνεις να σε πλησιάζουν να μην σε ακουμπάνε να είσαι καθαρή.

Εμείς με αφορμή τη γιορτή της μητέρας σας παρουσιάζουμε ένα σπάνιο κλικ που είχε τραβηχτεί όταν η Ματίνα Παγώνη ήταν μικρό κοριτσάκι:

39e9a425a16d4e7d9fbb274663f7f1ed.jpg

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Μου είναι περίεργο που φέτος γιορτάζω τη γιορτή της μητέρας»

Εριέττα Κούρκουλου: Η μακροσκελής ανάρτηση-αφιέρωση σε όλες τις γυναίκες που αγάπησαν ένα παιδί

Ωδή στη μητρότητα από τη Finos Film! Το βίντεο με αποσπάσματα από τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved