Αϊβάζης - Κορινθίου: Η κόρη τους μεγάλωσε πολύ και είναι μία κούκλα - Η νέα φωτό με τη μητέρα της!
Showbiz

Αϊβάζης - Κορινθίου: Η κόρη τους μεγάλωσε πολύ και είναι μία κούκλα - Η νέα φωτό με τη μητέρα της!

Η Ισμήνη Αΐβάζη είναι η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αΐβάζη και σήμερα είναι 16 ετών και έχει γίνει μια κούκλα!

Η 16χρονη Ισμήνη Αΐβάζη είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι, το οποίο φαίνεται πως έχει πάρει τα γονίδια τόσο της Μαρίας Κορινθίου, όσο και του Γιάννη Αΐβάζη. Μάλιστα, περιμένουμε πώς και πώς να τη δούμε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στην υποκριτική, μετά από μία εμφάνιση που έκανε στο "Καφέ της Χαράς".

Ισμήνη Αϊβάζη: Το βίντεο όπου χορεύει με τον πατέρα της στο Tik Tok έγινε viral!

Αυτή τη φορά, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε μία φωτογραφία με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δίπλα της φαίνεται σαν... αδερφή της!

korinthiou.jpg

Η Μαρία Κορινθίου πρόσφατα μίλησε για την Ισμήνη της στην εκπομπή, Μαμά-δες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εφηβεία της.

«Αν με ρωτούσε κάποιος τώρα ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικία σε σχέση με την κόρη μου, θα πω τους πρώτους τρεις μήνες που έρχεται το παιδί και τώρα που είναι 15. Ξαφνικά βλέπεις αυτό το κοριτσάκι που είναι ήταν γαντζωμένο επάνω σου και ήθελε να κοιμάται και να είναι όλη μέρα μαζί σου, τώρα σου λέει “εγώ μεγάλωσα, κάνω ότι θέλω τώρα”. Είναι ετοιμόλογη Σκορπίνα, ο λόγος της σπάει κόκαλα», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

ismini-ai-vazei-1.jpg

Και πρόσθεσε: «Παρακαλάω για μια αγκαλιά και μια καληνύχτα έξω από το δωμάτιό της. Νιώθω να ανοίγει τα φτερά της και συγκινούμαι γιατί πλέον δεν θα υπάρχει χρόνος για την μανούλα».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Η εφηβεία της Ισμήνης και πώς το βιώνει: «Δύσκολα τα πράγματα…»

Η Μαρία Κορινθίου χορεύει με την κόρη της, Ισμήνη και αποθεώνονται στα social media

Ισμήνη Αϊβάζη: Εντυπωσιάζει στους δρόμους του Λονδίνου με το απίθανο στιλ της- Είναι υπέροχη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved