Silia Kapsis: Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision...
Media

Silia Kapsis: Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision...

H Silia Kapsis, η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα που ήταν καλεσμένη για τον διαγωνισμό και συγκινήθηκε με την τηλεφωνική έκπληξη που της έκαναν στον αέρα η γιαγιά και ο παππούς της.

Αρχικά η 17χρονη είπε: «Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Τσιμπιέμαι για να το καταλάβω, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή της Eurovision ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη».

silia-kapsis.jpg

Και σε άλλο σημείο είπε: «Περίμενα το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια. Αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό, οπότε μια χαρά. Μου αρέσει η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες».

Και τόνισε με αφορμή την έκπληξη που της έκαναν η γιαγιά και ο παππούς της: «Η γιαγιά μου πάντα μου λέει: πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις. Ήταν εκεί στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου».

Και συγκινημένη δήλωσε: «Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί» και η μαμά της που ήταν δίπλα της είπε: «Είμαι εγώ και μάνα και πατέρας της».

Γερμανού για τις γκριμάτσες της Σάττι:«Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δε χασμουριόμασταν»

Μικρούτσικος: Κατακεραυνώνει την ελληνική συμμετοχή της Eurovision -Τα σχόλια για Αλευρά & Καλούτα

Eurovision 2024-Τηλεθέαση: Το εξωπραγματικό ποσοστό 89% & η στιγμή που καθήλωσε 3.400.000 τηλεθεατές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved