Γη της Ελιάς: Το τέλος του Ορέστη, ο τοκετός της Ιουλίας και η βαριά ασθένεια της Αγγελικής
Media

Γη της Ελιάς: Το τέλος του Ορέστη, ο τοκετός της Ιουλίας και η βαριά ασθένεια της Αγγελικής

Με κομμένη την ανάσα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις ανατρεπτικές εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Στα επόμενα επεισόδια η Ιουλία φέρνει στον κόσμο το μωρό της, ενώ ο Ορέστης, ύστερα από μία τραγωδία, αποφασίζει να φύγει για πάντα από τη Μάνη. Παράλληλα, η μικρή Αγγελική χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς: Αυτή η είδηση θα ταράξει τον Λυκούργο

ioulia-stathis-gi-tis-elias.jpg

Η γη της ελιάς: Ιουλία- Στάθης

Μοναδικές στιγμές ευτυχίας έρχονται για τον Στάθη και την Ιουλία στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο άντρας ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να είναι κοντά στη γυναίκα που λατρεύει τις ώρες που αναμένεται να γεννηθεί ο γιος τους. Ωστόσο, τα νερά σπάνε απρόσμενα και εκείνος μαζί με την Αριάδνη, μόλις ενημερώνονται από την Ιουλία, αναγκάζονται να κάνουν αγώνα δρόμου με σκοπό να προλάβουν το ευτυχές γεγονός. Τελικά, φτάνουν εγκαίρως και είναι παρόντες στη σημαντική αυτή στιγμή. Μάλιστα, ο Στάθης συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία του τοκετού και βιώνει μαγικές στιγμές. Λίγο αργότερα, η Ιουλία φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αμέσως μετά, τα ευχάριστα νέα διαδίδονται και στη Μάνη, με τον Λυκούργο και τον Πότη να είναι οι πρώτοι που τα μαθαίνουν. Όταν ενημερώνεται και η Βασιλική, σπεύδει αυθημερόν στην Αθήνα για να γνωρίσει το μικρό αδελφάκι της. Εκεί, η νεαρή χήρα έχει την ευκαιρία να ξεχάσει για λίγο το προσωπικό της δράμα και βιώνει μερικές όμορφες ώρες μαζί με την Αριάδνη, τον πατέρα τους και την Ιουλία. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία μαθαίνει τυχαία ότι γέννησε η αδελφή του συζύγου της και σπεύδει να ενημερώσει τον Ισίδωρο, που λείπει ακόμη στο Λονδίνο. 0 άντρας γίνεται έξαλλος από θυμό, διότι δεν του μετέφερε κανείς νωρίτερα την είδηση, και επιτίθεται στον Μάνο και στη Μαρίνα διά τηλεφώνου. Συγχρόνως, αποφασίζει να επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα για να γνωρίσει το ανιψάκι του.

ioulia-stathis-gi-elias.jpg

Η γη της ελιάς: Στάθης - Ιουλία


Ο Ορέστης φεύγει από τη Μάνη για πάντα

orestis-gi-tis-elias.jpg

Ο άλλοτε μεγάλος έρωτας της Αντωνίας και της Αλκμήνης ολοκληρώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο. Η πρώτη, θέλοντας να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό της καθώς πιστεύει πως παντρεύεται τον Ορέστη, πηγαίνει στο σπίτι του γυμναστή για να λογαριαστεί μαζί της. Τότε, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, η Αντωνία μαχαιρώνει με απίστευτη μανία πολλές φορές την Αλκμήνη και η κοπέλα πεθαίνει. Αμέσως μετά τη φρικτή αυτή πράξη, η δράστρια συλλαμβάνεται από την Αστυνομία και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Τα σοκαριστικά νέα διαδίδονται γρήγορα και αναστατώνουν ολόκληρη τη Μάνη. Η Ισμήνη, από την πλευρά της, αισθάνεται ενοχές που δεν σκέφτηκε ότι έπρεπε να σώσει την Αλκμήνη από την παράφρονα πρώην της, η οποία με τις πράξεις της είχε δείξει ότι ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Συγχρόνως, η δολοφονία τής Αλκμήνης συγκλονίζει τον Όρέστη. Ύστερα από το φονικό που σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του, ο άντρας αισθάνεται ότι δεν τον σηκώνει πλέον το κλίμα της Αρεόπολης. Έτσι, παίρνει την ανατρεπτική απόφαση να φύγει για πάντα από την περιοχή και να συνεχίσει τη ζωή του σε ένα άλλο μέρος. 0 πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται την επιθυμία του είναι ο Γιώργης, ο οποίος ξαφνιάζεται πολύ. Μάλιστα, προσπαθεί να συζητήσει μαζί του για να καταλάβει πόσο σίγουρη και οριστική είναι η εν λόγω απόφαση. Τότε αντιλαμβάνεται ότι ο πρώην μυστικός αστυνομικός είναι έτοιμός για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Την επόμενη ημέρα, ο Ορέστης βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή του και κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για να εγκαταλείψει τη Μάνη. Στη συνέχεια, αποχαιρετάει τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία σε άκρως συγκινητικό κλίμα και φεύγει μακριά για πάντα.

Η Αγγελική βαριά άρρωστη

gi-tis-elias-manos.jpg

Μία νέα δυσάρεστη περιπέτεια ανατρέπει τη ζωή του Μάνου και της Μαρίνας, όταν η κορούλα τους, η Αγγελική, αρχίζει να παραπονιέται στον πατέρα της ότι αισθάνεται μεγάλο πόνο στην κοιλιά της. 0 Μάνος, ο οποίος συνεχίζει να είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στα λόγια του παιδιού και θεωρεί ότι η μικρή λέει ψέματα και υπερβάλλει γιατί δεν θέλει να πάει σχολείο. Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο ο άντρας νομίζει και τελικά η Αγγελική χάνει τις αισθήσεις της. Η λιποθυμία ταρακουνά τον Μάνο, ο οποίος τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ενημερώνεται από τους γιατρούς ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Μετανιωμένος για την αμέλειά του, καρδιοχτυπά έξω από την πόρτα του χειρουργείου, όπου το κορίτσι χαροπαλεύει. Ταυτόχρονα, ο άντρας μαζί με τη Μαρίνα εύχονται να γίνει ένα θαύμα και να γλιτώσει το παιδί τους. Όσο οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την Αγγελική, ο Μάνος κατακυριευμένος από τύψεις συνειδητοποιεί ότι οι αμφεταμίνες τον έχουν οδηγήσει στο να χάσει τον έλεγχο της ζωής του. Τότε αποφασίζει να απεξαρτηθεί από τον εθισμό του και έχοντας τη στήριξη και την αγάπη της Μαρίνας ζητάει βοήθεια από την Αφροδίτη. Μάλιστα, η γιατρός για να διευκολύνει την κατάσταση και να μη νιώθει μεγάλη στέρηση του συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά χάπια.

Πηγή Mytv

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία προτρέπει τον Δημοσθένη να ψάξει για το χαμένο μωρό και...

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στον Δημοσθένη τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά

Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος παίρνει Ναρκωτικά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved