Η 1η ανάρτηση της Σταυρούλας από τον Άγιο Δομίνικο, λίγο μετά την αποχώρηση: «Έτσι νικιέται η ζωή..»
Media

Η 1η ανάρτηση της Σταυρούλας από τον Άγιο Δομίνικο, λίγο μετά την αποχώρηση: «Έτσι νικιέται η ζωή..»

Μόλις ένα 24ωρο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή που παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ (14/5) στο Survivor, η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση. 

Η Σταυρούλα αποχώρησε λόγω τραυματισμού και για να προστατεύσει την υγεία της αφού οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι τα γόνατά της ήταν σε κακή κατάσταση και πλέον αντιμετώπιζε σοβαρές φλεγμονές.

Survivor: Σοκαρισμένοι οι Μπλε με την ανακοίνωση της Σταυρούλας: «Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω»

Έτσι πήρε την απόφαση να προστατέψει την υγεία της και να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας για ακόμα μία φορά τον αγώνα της για τη διεκδίκηση της νίκης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 2024, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες μέσα από το παιχνίδι που προφανώς τής ξύπνησαν γλυκές αναμνήσεις με τις οποίες έχει συνδέσει την παρουσία της σ' αυτό και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Εντέλει λένε ποτέ μη λες ποτέ❗️ Τρίτη φορά για μένα ✌🏼 και σίγουρα αξέχαστη! Ξέρετε δεν ήταν εύκολο να ξανά μπω… πολλές αμφιβολίες αλλά εν τέλει αποδείχτηκε ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Φέτος το concept ήταν να το χαρώ στο έπακρο! Και χαίρομαι πολύ που το έκανα με αυτή την παρέα, την μπλε ομάδα. Αυτό που θα πω μόνο είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη που το ξανά έζησα και αντίστοιχα πολύ χαρούμενη που γυρίζω πίσω! ΥΓ.. Να ζείτε την κάθε στιγμή σας και να ρισκάρετε! Μόνο έτσι νικιέται η ζωή 😘».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved