Μαρία Σολωμού: Η επική αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Γιώργου Λιάγκα – «Μη συνεχίσεις…»
Media

Μαρία Σολωμού: Η επική αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Γιώργου Λιάγκα – «Μη συνεχίσεις…»

H Μαρία Σολωμού μίλησε στο Happy Day για τις στυλιστικές της προτιμήσεις, τον 19χρονο γιο της, Αλέξανδρο και όταν άκουσε το όνομα του Γιώργου Λιάγκα… αντέδρασε!

Αρχικά ανέφερε: «Ντύνομαι πάρα πολύ απλά, έως… δεν ντύνομαι. Δεν ξέρω τι πάει να πει μόδα, φοράς ότι σου πάει. Σε ένα γάμο ή σε μια δεξίωση θα ντυθώ καλά, θα γελάσουμε λίγο, μαζί θα έχω και τα αθλητικά… Θα δέσω μετά το φουστάνι και θα φορέσω τα αθλητικά μου, είμαι από τις πρώτες που το ξεκινάει αυτό, σε όσους γάμους έχω πάει, περιμένουν εμένα να δώσω το “σήμα”».

Μαρία Σολωμού: Η σπάνια φώτο με τον κούκλο γιο της – «Καλέ, ίδιοι είστε»!

Photo-shared-by-Maria-Solomou-on-April-26-2024-tagging-@michalelis_ioannis-@libelloula-@betsson_greece-and-@olympias_athens.-May-be-an-image-of-1-person-and-sweatpants..jpg

Instagram / mariasolomou_official

Για τον γιο της, είπε: «Για τον γιο μου δεν είμαι μια σέξι μαμά, είμαι η μαμά του. Οι φίλοι του γιου μου γουστάρουν και μιλάμε, “κυρία Μαρία, να σας πω” και τέτοια. Προσπαθώ να είμαι καλή στις συμβουλές, αλλά στον γιο μου κρατάω απόσταση».

Photo-shared-by-Maria-Solomou-on-April-07-2024-tagging-@tousjewelry-and-@2xmofficial.-May-be-an-image-of-1-person-sweatsuit-drawstring-and-outdoors..jpg

Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού: «Αυτοί οι έξυπνοι που σχολίαζαν, ας το κάνανε καλύτερα»

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα που ξέσπασε εναντίον της γιατί στήριξε τους εκφωνητές της Eurovision, Αλευρά και Καλούτα, τότε η ηθοποιός δεν άκουγε και… είπε: «Όχι, μη συνεχίσεις… Έχει και δυνατή μουσική και δεν ακούω καθόλου».

Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε κατά Σολωμού & Καλούτα: «Όλοι οι άλλοι μ@@@@@ς είμαστε;»

SOLOUMO-LIAGKAS.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved