Μίλτος Καρατζάς: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του – Έχασε 22 κιλά
Showbiz

Μίλτος Καρατζάς: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του – Έχασε 22 κιλά

Φανερά αδυνατισμένος ο Μίλτος Καρατζάς μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του.

Αρχικά ανέφερε: «Στις αρχές του χρόνου είχα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Χρειάστηκε να μείνω για εννέα ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά, παρόλο που έλεγαν στα παιδιά σας ‘να δούμε ο μπαμπάς σας τι θα κάνει’. Όλη αυτή η ταλαιπωρία με έκανε και έχασα 22 κιλά. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες, τώρα τα έχω ξεχάσει. Δίπλα μου ήταν τα παιδιά μου, κυρίως ο γιος μου ήταν ένας ήρωας. Έμαθα, γιατί εγώ δεν είχα τις αισθήσεις μου, ότι έγινε ειδικός στα φάρμακα και του υποκλίθηκα».

7556_MILTOS_KARATZAS_1492022.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κλείνω 50 χρόνια στη δημοσιογραφία. Δε μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για το επίπεδο της σημερινής ελληνικής μουσικής. Δυστυχώς η νέα γενιά έχει μάθει να τα βρίσκει όλα εύκολα, δεν προσπαθεί αρκετά και δεν υπάρχουν παραγωγοί για να τους καθοδηγήσουν».

202006200712160.IMG_4881.jpg

«Από τη γενιά των νέων καλλιτεχνών ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος και ο Βέρτης είναι αυτοί που έχουν μπει στη λίστα των πολύ καλών. Δεν αντέχω την τραπ αλλά έχει ωραίες παραγωγές, ρέει χρήμα» τόνισε στο Πρωινό

karatzas-3.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved