Αντωνιάδης στο gossip-tv: «Αν μου έρθει πρόταση από σήριαλ, θα πω κατευθείαν "ναι", μου αρέσει πολύ»
Showbiz

Αντωνιάδης στο gossip-tv: «Αν μου έρθει πρόταση από σήριαλ, θα πω κατευθείαν "ναι", μου αρέσει πολύ»

Με αφορμή τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου και την Έλντα Πανοπούλου, ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλά στο gossip-tv και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως εκτός από το τραγούδι, η τηλεόραση είναι κάτι που επίσης λατρεύει.

Μετά τη συμμετοχή του στο J2US, έρχεται η ώρα να πιάσει ξανά το μικρόφωνο αλλά αυτή τη φορά στη σκηνή του 4711 wonder place, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για την δυναμική του επιστροφή στα δρώμενα ενώ εξηγεί πως όταν ένας καλλιτέχνης χάνεται για λίγο από τα φώτα, δεν είναι ποτέ ευχάριστο.

«Το J2US είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή και είναι εμπειρία για κάθε καλλιτέχνη να συμμετέχει σε τέτοιες παραγωγές. Δεν γίνονται στην Ελλάδα. Είναι παραγωγάρα πραγματικά», εξήγησε για τη συμμετοχή του στο σόου του Alpha.

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Έπρεπε να βρω το κουράγιο να σταματήσω... Θα κατέληγα νοσοκομείο»

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι ίσως τον ξαναδούμε στην τηλεόραση άμεσα: «Είμαι σε μια συζήτηση για διάφορα πράγματα και περιμένω. Ειδικά φέτος κινήθηκε πάλι το πράγμα όπως παλιά και είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που συμβαίνει αυτό. Δεν είναι εύκολο μετά από 36 χρόνια και με μια τόσο μεγάλη παύση να σε περιμένει ο κόσμος και να σε θυμάται και να σε καλούν στην τηλεόραση και σε μεγάλα σχήματα. Εμείς μάθαμε τη δουλειά δουλεύοντας, 6 και 7 ημέρες, οι νέοι τραγουδιστές έχουν πρόβλημα. Με μια και δύο μέρες την εβδομάδα τώρα, τι να μάθουν τα νέα παιδιά; Μετά κάθονται δύο μήνες. Τώρα κι εμείς δουλεύουμε μία μέρα σε έναν χώρο, μία μέρα σε άλλο ή ακόμα και σε άλλη πόλη. Αυτό όμως δεν μπορούν να το κάνουν όλοι».

Όσο για το αν αυτό δημιουργεί ανασφάλεια, ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε: «Φυσικά! Πάντα η δουλειά μας όμως έχει ανασφάλεια. Και τις καλές εποχές ακόμα, έψαχνα δύο ή και τρεις φορές το χρόνο για δουλειά. Βεβαίως όταν έχεις σουξέ σε κυνηγούν οι δουλειές, όταν όμως το σουξέ δεν υπάρχει; Μετά την αποχή μου φυσικά και είχα άγχος, δεν σε περιμένει κανείς... Η δουλειά είναι σκληρή. Για να φτάσεις να προσφέρεις χαρά στον κόσμο, έχει γίνει δουλίτσα από πίσω...».

antoniadis-dyoxenoi.jpg
  • Εσείς ζήσατε και τις χρυσές εποχές τόσο της τηλεόρασης κάνοντας και γκεστ σε σειρές....

«Ήταν χαρά μου να παίζω σε σειρές! Έχω παίξει σε 3-4! Και ακόμα μου αρέσει αυτό. Περιμένω πώς και πώς. Αν μου έρθει πρόταση από σήριαλ, θα πω κατευθείαν "ναι", μου αρέσει πολύ», είπε.

  • Μετά το πικ της καριέρας σας πώς αισθανθήκατε όταν είδατε τα πράγματα να γίνονται πιο αβέβαια;

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ευχάριστο. Άμα είσαι όμως καλά με τον εαυτό σου και με το μυαλό σου προχωράς. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...».

A.DHMHTRIOY-X.ANTWNIADHS-E.PANOPOYLOY.jpg


Όσο για το πρόγραμμα στο 4711 ανέφερε: «Στο σχήμα υπάρχουν και νέοι καλλιτέχνες! Υπάρχουν παιδιά που είναι πάρα πολύ νεότεροι από εμάς και πάρα πολύ καλοί. Η συμμετοχή τους είναι και πολύ σημαντική μάλιστα, δεν είναι φευγαλέα. Η Άντζελα είναι διαχρονική! Εγώ κατάλαβα και είδα ότι ο κόσμος διψάει για αυθεντική διασκέδαση και εδώ πέρα γίνεται πραγματικά δουλίτσα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved