Βόσσου στο gossip-tv: «Γιατί να στενοχωρηθώ που χώρισε η κόρη μου; Αυτό το νταβατζιλίκι δεν θέλω...»
Showbiz

Βόσσου στο gossip-tv: «Γιατί να στενοχωρηθώ που χώρισε η κόρη μου; Αυτό το νταβατζιλίκι δεν θέλω...»

Με αφορμή το musical Reunion στο θέατρο Παλλάς, η Σοφία Βόσσου μιλά στο gossip-tv με αφοπλιστική ειλικρίνεια όπως πάντα.

Γεμάτη τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική, δηλώνει πως δεν της λείπει τίποτα από το παρελθόν καθώς είναι ένας άνθρωπος που της αρέσει να ζει και να απολαμβάνει το σήμερα! Όπως λέει η μουσική στη ζωή της λειτουργούσε πάντα ψυχοθεραπευτικά για εκείνη και παραμένει η μεγάλη της αγάπη.

«Είχα πρόβλημα με την υγεία μου και τραγουδούσα μέσα στο δωμάτιο. Πέθανε ο πατέρας μου και βγήκα στη σκηνή κανονικά. Βγήκα τραγούδησα για την ψυχή του και ήμουν αυτή που είμαι», θα μας πει χαρακτηριστικά.

Και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην πίστη της στον Θεό: «Από τότε που γεννήθηκα έβρισκα τη δύναμη στον Θεό. Πιστεύω, είμαι χριστιανή. Δεν υπάρχει πιστεύω λίγο ή πολύ. Ή πιστεύεις ή δεν πιστεύεις! Είμαι ευγνώμων και για τα καλά που μου στέλνει και για τα άσχημα».

1715938414573-359279190-vossou.jpg


«Είμαι λίγο αντισυμβατική. Δεν με νοιάζει να κάνω εγγονάκι για είμαι ευτυχισμένη. Είμαι ευτυχισμένη που έχω το παιδί μου», είπε και όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη σημείωσε:

«Δεν στενοχωριέμαι για τίποτα. Αυτή η σχέση πέρασε, άφησε και στον έναν και στον άλλο τα ωραία του και πορεύονται δύο άνθρωποι όμορφα, ο καθένας ξεχωριστά! Γιατί να στενοχωρηθώ; Η ζωή έτσι πάει! Θα μπορούσαν να είναι και μαζί».

Όλος ο ντόρος που έγινε στα media την ενόχλησε; «Γιατί να με ενοχλήσει; Επώνυμοι άνθρωποι είμαστε, ασχολείστε μαζί μας, τι να κάνουμε; Κοροϊδευόμαστε; Αν θες να μην ασχολούνται μαζί σου πήγαινε να κλειστείς στην καλύβα. Απλά υπάρχει ένα όριο. Όταν σου λέω ότι δεν θέλω να κάνω κάτι, μην έρχεσαι και μου την στήνεις έξω από το μαγαζί. Αυτό το νταβατζιλίκι δεν το θέλω... Έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό και πλέον γίνομαι πάρα πολύ αγενής και ξέρετε πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι! Νευριάζω! Είναι φασιστικό αυτό!», είπε στη συνέχεια.

388da926-335b75d4-manou-vossou-7.jpg

Όσο για το Reunion the musical που ξεκινά στο θέατρο Παλλάς με σπουδαίους ερμηνευτές και νέους καλλιτέχνες είπε: «Είναι πραγματικά ένα musical καρδιάς. Είναι βασισμένο στο συναίσθημα, στην ανθρωπιά και για εμάς είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Όσο περνάει ο καιρός το δουλεύω το έργο και έχω αρχίσει και αγαπάω την Ντόρα που υποδύεται εμένα σε νεαρή ηλικία. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και έχουμε υπερβεί τα όριά μας. Πολλές φορές ξεσπάμε και στις πρόβες».

reunionv-kentriki-photo.jpg

Λίγα λόγια για την παράσταση

REUNION THE MUSICAL

Μία διαθήκη θα τους φέρει ξανά κοντά...


H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα των πιο επιτυχημένων μιούζικαλ στην Ελλάδα, επιστρέφει στο θέατρο Παλλάς με ένα ολοκαίνουριο musical που υπογράφει η ίδια το κείμενο και τη σκηνοθεσία.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, δέχονται ένα τηλεφώνημα από ένα δικηγόρο. Τους καλεί να τον επισκεφθούν στο γραφείο του για μια διαθήκη που τους αφορά.

Η ζωή τους μέχρι εκείνη τη στιγμή, δείχνει να κυλάει ομαλά και χωρίς εκπλήξεις...
Όμως το παρελθόν τους, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον τους...!!!

Πρωταγωνιστούν μαζί με τα τραγούδια τους οι: Μαντώ, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Κώστας Μπίγαλης, Αργύρης Αγγέλου.

Ειδική συμμετοχή ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Στο ρόλο του δικηγόρου ο Βασίλης Αξιώτης.

Μαζί τους (με αλφαβητική σειρά): Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ντόρα Γκέγκα, Μαρία
Κοσμάτου, Γιάννης Λάφης, Πάνος Μαλακός, Μάριος Μαριόλος, Αδαμαντία Μαστροδούκα, Ιουλίτα Μωσαΐδου, Στέργιος Περτσινίδης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Δανάη Τσούμου.

Και ζωντανή ορχήστρα!

Παραστάσεις από 17 έως 26 Μαΐου 2024

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved