Αντιγόνη Κουλουκάκου: Λύγισε με την ερώτηση του Τάσου Ιορδανίδη – «Έχω μια βέρα, αλλά...»
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Λύγισε με την ερώτηση του Τάσου Ιορδανίδη – «Έχω μια βέρα, αλλά...»

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη βρέθηκε καλεσμένη η Αντιγόνη Κουλουκάκου το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5.

Η ηθοποιός μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για τον γιο που απέκτησε πρόσφατα με τον σύντροφό της, για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τον λόγο που δεν παντρεύεται.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η σπάνια φωτό με τα παιδιά του συντρόφου της - «Είμαι μία μαμά τριών παιδιών»

«Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οι πρώτοι 3-4 μήνες ήταν δύσκολοι. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την 22η εβδομάδα και μετά που αρχίζεις και να το ακούς. Τότε νομίζω άρχισαν να αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

antigoni-kouloukakou-gi-tis-elias.jpg

Ενώ πρόσθεσε: «Και την ημέρα που γεννήθηκε, πάλι δεν μπορώ να σου πω ότι έπαθα κάτι, δεν το συνειδητοποίησα άμεσα. Δεν πετάχτηκα στο ταβάνι από τη χαρά. Άρχισα να νιώθω κάτι από τη στιγμή που έκανα τον πρώτο θηλασμό», εξομολογήθηκε.

Σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της η Αντιγόνη Κουλουκάκου λύγισε απαντώντας για τον λόγο που δεν παντρεύεται: «Θέλεις να βάλω τα κλάματα. Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ.

Θεωρώ ότι είμαι παντρεμένη, αλλά ο μοναδικός λόγος που δεν παντρεύομαι, είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία. Θα μπορούσε να με πάει ο γιος του συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά ένας λόγος εσωτερικός δικός μου», είπε η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η συγκίνηση για τον γιο της–Το όνομα του μικρού & η επιστροφή στη Γη της Ελιάς

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πήγε στην εκπομπή με το νεογέννητο & η Μενε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved