Τι θα δούμε στην εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ;
Media

Τι θα δούμε στην εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ;

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών.

Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, στις 23:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, το οποίο αναδεικνύεται ακόμα πιο έντονα στις μέρες μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης: Παιδιά στα αζήτητα. Μητέρες, οι οποίες μόλις έχουν γεννήσει, εγκαταλείπουν το βρέφος τους στα χέρια των νοσοκόμων, στα μαιευτήρια «Έλενα» και «Αλεξάνδρα», και εξαφανίζονται. Πίσω από κάθε παιδί κρύβεται και μια ιστορία.

Δεκάδες είναι τα παιδιά, τα οποία αφού περάσουν τους πρώτους μήνες της ζωής τους στους χώρους των μαιευτηρίων, θα οδηγηθούν στα Κέντρα Βρεφών. Ελάχιστα από αυτά θα δοθούν σε ανάδοχη οικογένεια ή στην καλύτερη περίπτωση, θα υιοθετηθούν. Μόλις το 15% θα επιστρέψει στους φυσικούς γονείς του. Στα Κέντρα Βρεφών, κάθε παιδί προσμένει να γίνει μέλος μιας οικογένειας. Η ερώτηση των παιδιών προς τους επισκέπτες είναι μία: «Είσαι ο μπαμπάς μου;» Την ίδια ώρα, οι διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται για μια υιοθεσία, αλλά και οι προσδοκίες που έχουν τα ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν, έχουν ως αποτέλεσμα τα παιδιά να παραμένουν τελικά στα ιδρύματα.

Στην κάμερα της εκπομπής και τον Αντώνη Σρόιτερ, μιλούν για τη ζωή τους σε ίδρυμα ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, η τραγουδοποιός Μαρίζα Κωχ και ο ράπερ τραγουδιστής Στέλιος Μανταμαδιώτης, γνωστός με το όνομα Restelio.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved