Γιώργος Λιάγκας: Κάνει στροφή στην ενημέρωση;
Media

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει στροφή στην ενημέρωση;

Πολλά τα σενάρια για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Μετά την επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στο κανάλι του Αμαρουσίου, που έχει στο παρελθόν δηλώσει αλλά και αποδείξει τη στήριξη του στον παρουσιαστή, αναζητείται, από κοινού η καλύτερη μορφή συνεργασίας. Πάντως μετά την απόφαση του Λιάγκα να αποχωρήσει οπό την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και να αναλάβει το «Rising Star» που δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά και το «Lucky Room», που είναι αναγκαίο την επόμενη σεζόν να κάνει κάποιο καλό... comeback.

Επιθυμία του ίδιου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Τηλέραμα, είναι να αναλάβει κάποιο βραδινό talk show, αλλά η θέση είναι... καπαρωμένη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δύσκολα ο ΑΝΤ1 θα του δώσει δικό του. Ένα από τα σενάρια που ακούγονται πολύ έντονα είναι να αναλάβει πρωινή infotainment εκπομπή το Σαββατοκύριακo.

Έτσι, όχι μόνο θα επιστρέψει στην ενημέρωση, εκεί από όπου ξεκίνησε, αλλά μπορεί να δοκιμαστεί και ως «διάδοχη κατάσταση» για την καθημερινή ζώνη, όταν αποχωρήσει οπό το τηλεοπτικό τοπίο ο Γιώργος Παπαδάκης. Το ερώτημα βέβαια είναι αν ο Λιάγκας θα θελήσει να επιστρέψει στην ενημέρωση, έστω και με πιο light ειδησεογραφία, αλλά και αν θα... ρισκάρει να αναλάβει μια «νεκρή» μέχρι τώρα ζώνη στο πρόγραμμα του σταθμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved