30 χρόνια «Τόλμη και γοητεία». Τι λένε οι πρωταγωνιστές της;
Media

30 χρόνια «Τόλμη και γοητεία». Τι λένε οι πρωταγωνιστές της;

30 χρόνια «Τόλμη και γοητεία». Οι πρωταγωνιστές της, Κάθριν Κέλι Λανγκ και Τζον Μακ Κουκ ανοίγουν την καρδιά τους και μιλούν για όλα.

Κάθριν Κέλι Λανγκ: «Είναι περίεργο όταν, ακούω αυτό το «30 χρόνια". Ο χρόνος μου φαίνεται πως πέρασε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία» τόνισε στο Τηλέραμα.

Τζον Μακ Κουκ: «Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι ακόμα εδώ.»

-Όταν ξεκινούσατε το 1987 φανταζόσασταν πως η σειρά θα πήγαινε τόσο μακριά;

Κάθριν: «Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί στη ζωή. Το πήρα μέρα μέρα και έβλεπα ολοένα και περισσότερο πως η σειρά είχε μεγάλη επιτυχία και σε διεθνές επίπεδο».

Τζον: «Ήξερα πως θα τα πάμε καλά, όμως ήμουν μετριόφρων. Έλεγα 5, 10, 15 χρόνια να πάμε, αλλά φτάσαμε τα 30 χρόνια και είμαστε ευλογημένοι. Με την Κάθριν είμαστε εδώ από την αρχή, όμως αρκετοί άλλοι είναι μαζί μας για 10-15 χρόνια ήδη. Είναι ένα πολύ θετικό περιβάλλον εργασίας, όπου περνάμε καλά, γελάμε και οι άνθρωποι εδώ είναι ταπεινοί».

- Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

Κάθριν: «Η ζωή -μου είναι ενδιαφέρουσα αυτή-τη στιγμή. Είμαι ανοιχτή και επιτρέπω πράγματα να μου συμβούν. Κάθε φορά που μου παρουσιάζεται μια ευκαιρία να εξελιχθώ, να κάνω κάτι διαφορετικό, την αρπάζω».

Τζον: «Είμαι 73 χρόνων, έχω δουλειά, δεν χρειάζεται να τρέχω σε οντισιόν! Η δουλειά μου είναι η ευτυχία μου. Και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, η εξαιρετική γυναίκα μου. Αυτό είναι το όνειρα μου και το ζω ήδη».

-Το ελληνικό κοινό σας έχει αγαπήσει πολύ. Τι μήνυμα του στέλνετε;

Κάθριν; «Θυμάμαι όταν ήμουν στην Ελλάδα, τα πρώτα χρόνια που παιζόταν π; σειρά, επισκέφθηκα την Αθήνα και την Ακρόπολη, όμως έμεινα κατάπληκτη όταν πήγα σε μικρά νησιά, που ούτε καν θυμάμαι πώς τα έλεγαν... Οι άνθρωποι ήταν απομονωμένοι, όμως είχαν μια τεραστία τηλεόραση στο σπίτι τους και έβλεπαν τη σειρά και είχα πάθει σοκ που με γνώριζαν. Είναι απίστευτη αυτή η αγάπη και τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη τους. Χωρίς τους τηλεθεατές δεν θα ήμασταν εδώ».

Τζον: «Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χωρά του εξωτερικού που αγκάλιασε τη σειρά με τόση θέρμη. Ελάτε πίσω! Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την επιτυχία που μας χαρίσατε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved