Δύσκολες στιγμές για τον Νίκο Καρβέλα- Κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του για το Star Academy
Media

Δύσκολες στιγμές για τον Νίκο Καρβέλα- Κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του για το Star Academy

Που να το φανταζόταν όταν συζητούσε με το Epsilon για την θέση του κριτή στο Star Academy. 

Ο Νίκος Καρβέλας μετά την αποχώρησή του από το talent show του Epsilon περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς η δικαστική διαμάχη με το κανάλι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Oι δύο πλευρές βρέθηκαν αντιμέτωπες σήμερα στις δικαστικές αίθουσες του Μονομελούς Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Η λήξη της συνεργασίας του Νίκου Καρβέλα με το κανάλι ανακοινωθεί στα τέλη Μαΐου, λίγες ημέρες μετά την έντονη λογομαχία του μουσικοσυνθέτη με τον παρουσιαστή κατά την διάρκεια του live. Οι δύο άνδρες αντήλλαξαν βαριές κουβέντες , με τον Μένιο Φουρθιώτη να λέει, μεταξύ άλλων, «αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αποχωρήσετε! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί παρακαλώ» και τον συνθέτη να τονίζει «η δικτατορία σας τελείωσε» και να επισημαίνει πως η παρότρυνση να αποχωρήσει συνιστά διάρρηξη συμβολαίου.

Στη συνέχεια, το Epsilon κινήθηκε νομικά και συγκεκριμένα, με µια διαταγή πληρωµής που εκδόθηκε στις 26 Ιουνίου, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ως ιδιοκτήτρια του καναλιού, διεκδίκησε από τον µουσικοσυνθέτη ως ρήτρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για αθέτηση των όρων συνεργασίας, η οποία συµφωνήθηκε και υπογράφηκε µεταξύ καναλιού και συντελεστών στις 2 Απριλίου του 2017. Μάλιστα, δεσµεύτηκε το σύνολο των τραπεζικών λογαριασµών του Νίκου Καρβέλα και της εταιρείας Vanillia ΕΠΕ, με την Άννα Βίσση να εμπλέκεται στην υπόθεση παρά το ότι παραμένει στη θέση της, καθώς δεν µεσολάβησε απλώς προτείνοντας στον σταθµό τον πρώην σύζυγό της και συνεργάτη της, αλλά και υπέγραψε τη σχετική σύµβαση ως εγγυήτρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Espresso, οι δύο πλευρές βρέθηκαν αντιμέτωπες στις δικαστικές αίθουσες και εκεί συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το κανάλι κατά του Νίκου Καρβέλα, ζητώντας την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, καθώς του καναλιού είναι να «παγώσει» τυχόν μεταβολή της περιουσίας του συνθέτη, μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης για την κύρια αγωγή. Από την πλευρά του, ο συνθέτης έχει καταθέσει αίτηση αναστολής της εκτέλεσης και οι δύο αγωγές αναμένεται να συνδικαστούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved