Media

Το κλάμα του Μαυρίδη και η ατάκα «φωτιά» της Ντορέττας

Gossip-tv Team

Βαλάντωσε στο κλάμα ο Γιώργος Μαυρίδης στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads! O παίκτης της Φωτιάς έλαβε ένα γράμμα από τη μαμά του και δεν άντεξε και λύγισε!

Η μητέρα του έγραψε τα εξής: «Αγαπημένο μου παιδί, θέλησα να σου γράψω δυο λόγια για το πόσο περήφανη μάνα είμαι για εσένα και πόσο σε αγαπάω. Εσένα για πολλά χρόνια η ζωή σου ήταν στίβος και αγωνίστηκες με πείσμα και υπομονή και δουλειά. Και κατάφερες πολλά. Εκεί είσαι σε ένα παιχνίδι, διασκέδασε το, όσο μπορείς, τους στόχους που έχεις βάλει θα τους εκπληρώσεις με το παραπάνω. Κοίτα να περνάς καλά.

Η ευαισθησία, η καλοσύνη είναι προτέρημα στον άνθρωπο και εσύ το έχεις, για αυτό κι εγώ είμαι πολύ υπερήφανη για το ήθος και την ευαισθησία και το χαρακτήρα σου που είναι αληθινός. Θέλω να σε βλέπω να γελάς. Να είσαι χαρούμενος. Γιατί μόνο αυτά σου αξίζουν. Η Μόλυ είναι καλά. Την έχεις εκπαιδεύσει να μπορεί να ζει και με εσένα και χωρίς εσένα, την αγαπάνε όλοι. Σε αγαπάμε όλοι και είμαστε πολλοί. Και θέλω να σε ακούσω να μου λες «σ’ αγαπάω μάνα»».

Ο Γιώργος τόνισε: «Έχω ένα θέμα με τη μάνα μου και το σκύλο μου. Αυτά τα δύο θέματα δεν μπορώ να τα ελέγξω με τίποτα. Η μητέρα μου είναι ο κολλητός μου, είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε.».
Τα δάκρυα του Γιώργου σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Εδώ»! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Είναι κλάψας», ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είπε πως όταν ήταν στο survivor δεν έκλαψε ποτέ και αναρωτήθηκε «Λες να είμαι αναίσθητος;»! Ενώ στη συνέχεια ακούστηκε: «Αυτό για την παραγωγή ήταν τρίβω τα χέρια μου, ήταν βούτυρο στο ψωμάκι… τέλος… Να ανεβάσουν λίγο την τηλεθέαση»!
Δείτε τα σχόλια της εκπομπής για τα δάκρυα του Γιώργου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved