Bahar: Οι τοκογλύφοι καταφθάνουν στην έπαυλη των Αταχάν
Media

Bahar: Οι τοκογλύφοι καταφθάνουν στην έπαυλη των Αταχάν

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Χούλγια συναντάει κρυφά τον τοκογλύφο να του δώσει τα χρήματα, που του χρωστάει ο Μεχμέτ – Εμίρ.

Λείπει, όμως, ένα μικρό μέρος από το απαιτούμενο ποσό και ο τοκογλύφος επιμένει να τα έχει ως το μεσημέρι. Αν δεν τα πάρει, είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Μεχμέτ - Εμίρ. Η Ζεϊνέπ έχει αντιληφθεί πως έχει πουληθεί όλη η περιουσία της και έχουν αδειάσει οι τραπεζικοί λογαριασμοί της και αναζητά τη Σουλτάν. Η Σουλτάν δεν είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις στην κόρη της. Η Ζεϊνέπ είναι ανήμπορη και έτσι, χτυπά την πόρτα της Γκανιμέτ. Την ικετεύει να τη συγχωρήσει και να τη βοηθήσει.

Η Χιούλγια είναι σε απόγνωση και επισκέπτεται τον Κενάν προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για να σώσει τη ζωή του αδελφού της. Έχει την υπόσχεση του Κενάν πως θα βοηθήσει την κατάσταση. Σε απόγνωση βρίσκεται και η Εφσούν, η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει νηστικό τον άντρα της και το παιδί της. Παίρνει μαζί της τη Σουλτάν και καταφεύγει πάλι σε λύσεις επικίνδυνες και παράνομες. Παρά την υπόσχεση, που έδωσε ο Κενάν στη Χιούλγια, οι τοκογλύφοι καταφθάνουν στην έπαυλη των Αταχάν. Έχουν έρθει αποφασισμένοι να πάρουν τον Μεχμέτ - Εμίρ για να τον εκτελέσουν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved