Τι λέει ο ΑΝΤ1 για την νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα
Media

Τι λέει ο ΑΝΤ1 για την νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Μετά το τέλος της εκπομπής Late night show, στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν διάφορες πληροφορίες για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστηρίζαν ότι ο παρουσιαστής θα μετακινηθεί στην απογευματινή ζώνη. Σήμερα μάλιστα το πρωί στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε ότι το deal Λιάγκα- ΑΝΤ1 «έκλεισε» και ότι ο Γιώργος αποφασίστηκε να κάνει ένα διαφορετικό δελτίο infotainment, που θα έχει διάρκεια μίας ώρας και θα προβάλλεται μετά από το «Still Standing» της Μαρίας Μπεκατώρου. Η εκπομπή, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν, θα προβαλλόταν καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 8 για να δίνει πάσα στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το gossip-tv επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 και η απάντηση που πήραμε ανέτρεψε τα μέχρι τώρα δεδομένα. Συγκεκριμένα μας είπαν ότι: «Ο Αντ1 διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνει εκπομπή 7-8 το απόγευμα» μη θέλοντας να ανακοινώσει αν και τι έχει αποφασιστεί ανάμεσα στον σταθμό και τον παρουσιαστή.

Και ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε στο twitter του: «Επειδη διαβαζω για μενα πραγματα που ουτε εγω γνωριζω 1.Δεν φευγω απο τον Αντ1 2.Δεν φευγω απο την ψυχαγωγια, αλλα παραμενω και δημοσιογραφος 3.Συζηταω με το καναλι για παραπανω απο ενα προγραμμα4.Δεν εχουμε καταληξει ακομα πουθενα, ουτε σε ωρες, ουτε σε ομαδες, ουτε σε κονσεπτ.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved