Αυτή είναι η συμφωνία Γεωργίου – Alpha
Media

Αυτή είναι η συμφωνία Γεωργίου – Alpha

Την προσεχή Πέμπτη 8 Μαρτίου αρχίζουν τα γυρίσματα για τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Tατουάζ».

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς μπαίνει πλέον στο πρωταγωνιστικό καστ υποδυόμενος τον Νικόλα Ρουμπέση, έναν μυστηριώδη ήρωα που κρύβει μυστικά και θα φέρει ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Πρόκειται, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Tv Έθνους για έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, αλλά και χορευτή - χορογράφο του τάνγκο. Ενθουσιώδης και ανατρεπτικός ήρωας, βιώνει έντονα κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο. Και με έναν περίεργο τρόπο θα συνδεθεί με τη Βέρα, την οποία υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια.

Η συμφωνία με τον Alpha για τη δεύτερη σεζόν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οριστικοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Άλλωστε, το συμβόλαιο ήταν για δύο χρόνια, ωστόσο ήταν στην ευχέρεια και των δύο πλευρών αν η συνεργασία θα συνεχιζόταν με το «Τατουάζ» ή με άλλο σίριαλ.

Η ερωτική αστυνομική παραγωγή, λοιπόν, συνεχίζεται, και μάλιστα με αυξημένο μπάτζετ, κάτι που σημαίνει περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα, αλλά και την προσθήκη νέων χαρακτήρων, που θα εμπλουτίσουν με την παρουσία τους τις υπάρχουσες ιστορίες.

Πέρα από αυτό όμως το τρίδυμο Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον Alpha για τη δημιουργία της δεύτερης σειράς για την επόμενη σεζόν. Έχει αποφασιστεί πως θα προβάλλεται στην prime time μία με δύο φορές την εβδομάδα δεν έχει όμως ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα είναι κωμωδία ή δράμα

Υπάρχουν δύο διαφορετικές προτάσεις που θα κατατεθούν σύντομα στα στελέχη του προγράμματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved