Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν μπορούσα να βγω να χορέψω, γιατί έκλαιγα στα παρασκήνια»
Media

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν μπορούσα να βγω να χορέψω, γιατί έκλαιγα στα παρασκήνια»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απέδειξε ότι αντέχει τις κακουχίες στο Survivor

Εύκολα, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι το DWTS , μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, θα ήταν παιχνιδάκι για εκείνη, αλλά δεν είναι έτσι.

Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που η Ευρυδίκη έχει πιεστεί πολύ τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο show χορού αλλά και τη στιγμή που από τα κλάματα δεν μπορούσε να βγει να χορέψει.

- Σε σχέση με το «Survivor», το «DWTS» φαντάζομαι σου φαίνεται... παιχνιδάκι.

«Ακριβώς το αντίθετο. Το Survivor ήταν πιο κοντά σε αυτό που έκανα με τον αθλητισμό τόσα χρόνια. Στο DWTS, ενώ δεν είμαι χορεύτρια, πρέπει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθω ολόκληρες χορογραφίες. Χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενα»

- Στο προτελευταίο live είχες ακούσει αυστηρά σχόλια, κυρίως από τον Γιώργο Λιάγκα, που είπε πως τον απογοήτευσες. Στο προηγούμενο όμως σου είπαν όλοι οι κριτές καλά λόγια. Ακόμα και στον Λιάγκα κατάφερες να αλλάξεις γνώμη...

«Αυτό έλειπε, να μου έλεγαν πάλι ότι δεν χόρεψα. Δεν θεωρώ όμως ότι άλλαξα κανενός τη γνώμη. Ίσως σε αυτό το live να είδαν πιο σωστά τη δική μου παρουσία μες στο παιχνίδι. Οι χορογραφίες μου είναι πάντα δύσκολες και μου αρέσει που ο Παύλος δεν με αφήνει απλώς να περπατάω. Πάντως, ύστερα από επτά live ήταν η μόνη χορογραφία που απόλαυσα απίστευτα, γιατί είχα ένα κίνητρο, τον σύντροφο μου. Θα ξαναπώ όμως ότι τα σχόλια των κριτών πρέπει να μας δίνουν κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι»

Σε συγκίνησε πολύ η χορογραφία του Μιχάλη Σεϊτη...

«Ήμασταν μαζί στη χορευτική "μονομαχία". Ήταν να εμφανιστώ μετά τον Μιχάλη και με... κατέστρεψε! Δεν μπορούσα να βγω να χορέψω, γιατί έκλαιγα στα παρασκήνια. Εγώ παρουσίασα κάτι πολύ πιο ανάλαφρο, για τον ερωτά μου, και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκριθώ με την ιστορία που διηγήθηκε ο Μιχάλης. Του έχω απόλυτο σεβασμό για όλα αυτά που έχει καταφέρει στη ζωή του και το μήνυμα που μας πέρασε: να μην το βάζουμε ποτέ κάτω. Αν και είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, θεωρώ ότι ο Μιχάλης είναι ο μόνος άντρας που χορεύει ουσιαστικά στο "DWTS". Είναι εξαιρετικός. Κάνει χορογραφίες, δεν περπατάει. Βελτιώνεται κάθε Παρασκευή και είναι ένας δυνατός αντίπαλος» εξήγησε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved