«Ταβερνιάρης» ο Αποστολάκης
Media

«Ταβερνιάρης» ο Αποστολάκης

Μια σειρά με πολύ φαγητό και ωραία πιάτα θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, ο αεικίνητος παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης εξασφάλισε τα πνευματικά δικαιώματα της επιτυχημένης κωμικής ισπανικής παραγωγής «Chiringuito de Pepe» και θα τη δούμε, όπως όλα δείχνουν, στην ελληνική εκδοχή της.

Φήμες θέλουν τον Γιάννη Καραγιάννη να βολιδοσκοπεί τον Κώστα Αποστολάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δηλαδή αυτόν του Πέπε, ενός ιδιοκτήτη μιας ψαροταβέρνας που είναι έτοιμη να κλείσει λόγω της οικονομικής κρίσης. Να σημειωθεί ότι τον ηθοποιό είχαμε δει και στη δημοφιλή σειρά του Mega «Μάλιστα, σεφ», στον ρόλο του ιδιοκτήτη γαλλικού εστιατορίου με σεφ τον απίθανο Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Επειδή, λοιπόν, η μαγειρική έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια η μεγάλη αγάπη του Ελληνα τηλεθεατή και αυτό αποδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του «MasterChef 2» στο Star όσο και από την ανοδική πορεία του «Ηell's kitchen» στον ΑΝΤ1, ο παραγωγός έχει βάλει μπρος τη νέα του ιδέα.

Και αυτή δεν έχει σχέση με τηλεοπτικούς διαγωνισμούς μαγειρικής, reality κουζίνας και εκπομπές για χύτρες και κουτάλες, αλλά με μια σειρά που έχει ως βάση της τις συνταγές, τη γαστρονομία και τις οικογενειακές σχέσεις. Μήνυμά της; Οτι η ευτυχία δεν βρίσκεται στον πλούτο και στη φήμη, αλλά στις αληθινές σχέσεις με την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα μέσα στην οποία ζούμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved