Survivor 2: Όργια στο Twitter με το δάχτυλο του Πάνου στη Δαλάκα (photos+tweets)
Media

Survivor 2: Όργια στο Twitter με το δάχτυλο του Πάνου στη Δαλάκα (photos+tweets)

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το trailer για το επεισόδιο του Survivor 2 της Τετάρτης (23/5) με μία κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα.

Στο νέο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» θα παλέψουν για την ομαδική ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν σε θέση να επιλέξουν τρεις συμπαίκτες τους για αποχώρηση και να διατηρήσουν τον αριθμό των παικτών που υπάρχει στην ομάδα τους.

Όπως φαίνεται από το trailer που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/5) μετά το επεισόδιο, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Πάνος Θεοδώρου πήρε μία νίκη και το πανηγύρισε έξαλλα. Μάλιστα, γύρισε προς τον πάγκο των «Διάσημων» και με τεντωμένο δάχτυλο έδειξε προς το σημείο της Κατερίνας Δαλάκα.

Άμεσα, το Twitter πήρε… φωτιά και οι χρήστες «οργίασαν» με τα μηνύματά τους, τόσο για την κίνηση του Πάνου προς την Δαλάκα, όσο και για τον… χαρακτήρα του. βέβαια, υπήρχαν και αυτοί που ήταν πιο… ψύχραιμοι, περιμένοντας το επεισόδιο, αλλά και μερικοί που πήραν το μέρος του παίκτη των «Μαχητών».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved