Ράνια Τζίμα: «Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος θα ήθελα να είμαι διερμηνέας»
Media

Ράνια Τζίμα: «Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος θα ήθελα να είμαι διερμηνέας»

Με τον Σπύρο Λάμπρου παρουσιάζει στον Αlpha την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Αlpha Ρεπορτάζ», αλλά όπως η ίδια δηλώνει παραμένει αθεράπευτα γοητευμένη από το ρεπορτάζ, στο οποίο γυρίζει σε κάθε ευκαιρία.

Ο λόγος για την Ράνια Τζίμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η ίδια μιλά για την τηλεόραση αλλά και τι είναι αυτό που της λείπει.

«Για μένα η τηλεόραση είναι ένα μέσο να βγάζω τα προς το ζην. Με την ίδια και μεγαλύτερη χαρά θα έκανα δημοσιογραφία και σε άλλα μέσα. Στην τηλεόραση θα ήθελα να διατηρήσω το προνόμιο να μη χρειάζεται να παραβιάζω την αισθητική μου. Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος θα ήθελα να είμαι διερμηνέας. Συνδυάζει την αγάπη μου για τη γλώσσα και δη για τις ξένες γλώσσες με τα ταξίδια, χωρίς να σε υποχρεώνει στην πιο μοναχική ζωή του μεταφραστή», λέει στο Τηλέραμα και συνεχίζει:

«Αυτά που δεν χάνω στην τηλεόραση είναι όλα τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές εκπομπές και τα πολιτικά talk shows, σε όλα τα κανάλια, μέχρι αργά το βράδυ! Πραγματικός εθισμός. Εκείνο που μου λείπει από την τηλεόραση είναι περισσότερες εκπομπές έρευνας. Θα ήθελα περισσότερα πολιτικά talk shows και ελληνικά ντοκιμαντέρ, με έμφαση στην ιστορία της χωράς μας», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved