Νίκος Αναδιώτης: «Η πρόταση του ΑΝΤ1 με εξέπληξε ευχάριστα»
Media

Νίκος Αναδιώτης: «Η πρόταση του ΑΝΤ1 με εξέπληξε ευχάριστα»

Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε πως του έγινε η πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1 και εξήγησε γιατί δήλωσε αμέσως ενδιαφέρον. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως με την Νικολέτα Ράλλη παρ' ολίγον να συνεργαζόντουσαν και στο παρελθόν, αλλά το project δεν υλοποιήθηκε.

Πώς προέκυψε η πρόταση για το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1;

«Με κάλεσε πρόσφατα ένα στέλεχος του καναλιού και μου είπε αν θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα όπως είναι αυτό του επιτυχημένου πρωινού. Ξαφνιάστηκα θετικά που άκουσα ότι θα γίνει ένα ζωντανό πρωινό πρόγραμμα το καλοκαίρι και δήλωσα αμέσως ενδιαφέρον»

Με τη Νικολέτα Ράλλη γνωριζόσασταν από πριν; Πώς είναι η συνεργασία σας;

«Γνωριζόμασταν και παρ' ολίγον θα είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε μια εξωτερική παραγωγή, που δεν υλοποιήθηκε τελικά. Αυτό που με έχει κερδίσει στη συνεργασία μας είναι ότι η Νικολέττα είναι ένα πολύ απλό παιδί, που δεν συναντάς εύκολα. Είναι πολύ έξυπνη. Μπορεί να καταλάβει πολύ εύκολα αυτό που θα της πεις, χωρίς να παρερμηνεύει και να εννοεί άλλα»

Οι πρώτες κριτικές που έγιναν για το «Καλοκαίρι μαζί στις 10» είναι ιδιαίτερα αυστηρές. Τι έχετε να πείτε;

«Οι τηλεκριτικοί έχουν μια συγκεκριμένη δουλειά, την οποία εγώ δεν ξέρω να την κάνω. Είμαι σίγουρος ότι αυτά που γράφουν και λένε δεν τα κουβαλούν και όλη μέρα στο σπίτι τους. Απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει να έχουν και να γράφουν. Αφού έχουν βρει κάτι αρνητικό, είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα βρουν και κάτι θετικό, για να υπάρχει μια ισορροπία» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved