Μια Ζωή: Άγριο ξύλο! Καρέ καρέ οι σκληρές σκηνές!
Media

Μια Ζωή: Άγριο ξύλο! Καρέ καρέ οι σκληρές σκηνές!

Σκηνές βίας στη Τουρκική σειρά «Μια Ζωή».

Η Μπαχάρ και ο Σαρπ υπήρξαν ένα αγαπημένο ζευγάρι και αποφασισμένο να μην αφήσει κανέναν και τίποτα να καταστρέψει την ευτυχία του. Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς τη Σιρίν, η οποία από την πρώτη στιγμή έβαλε στο στόχαστρο τον σύζυγο της ετεροθαλούς αδελφής της.

Παρά τη στενή πολιορκία που του ασκούσε, εκείνος ήταν ανένδοτος και μάλιστα το μοιραίο βράδυ που επέβαιναν στο φέρι μποτ της είχε αποκαλύψει: «Σιρίν, γνωρίζεις ότι είμαι με την αδελφή σου... Και είμαι ερωτευμένος μαζί της!». Εκείνη τη στιγμή, η Σιρίν δεν μπορούσε να αποδεχτεί την απόρριψη και άρχισε να φωνάζει: «Βοήθεια! Αυτός ο άνδρας με παρενοχλεί!», με μια ομάδα ανδρών να του επιτίθενται και να τον ρίχνουν στη θάλασσα.

Ενώ η Μπαχάρ έχει βυθιστεί στο πένθος της και, παράλληλα, στην ανατροφή της Νισάν και του Ντορούκ επιδιώκοντας να μην τους λείψει τίποτα, η Σιρίν προσπαθεί να διαφυλάξει με όποιο τρόπο το μεγάλο μυστικά: την ευθύνη της για τον θάνατο του Σαρπ!

Σιγά σιγά, όμως, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του και συγκεκριμένα όταν ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα της Σιρίν και της Χατιτζέ ο Ενβερ βρίσκει το κινητό του Σαρπ στο δωμάτιο της πρώτης.

Επειτα από πολλή σκέψη ο Ενβέρ παραδίδει το κινητό του Σαρπ στην Μπαχάρ, η οποία ανακαλύπτει διάφορα μηνύματα από μια άγνωστη γυναίκα και πιστεύει ότι την απατούσε. Οι δυο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες. Η φράση της Μπαχάρ «Ο Σαρπ ποτέ δεν σε αγάπησε», τρελαίνει τη Σιρίν, η οποία βρίσκει τη δύναμη και σπρώχνει την Μπαχάρ.

Αρχίζει να την κλοτσάει με όλη της τη δύναμη, ενώ η Μπαχάρ φωνάζει, πλέον, από τον πόνο. Κάποια στιγμή, η Σιρίν τραβάει την μπλούζα της Μπαχάρ και βλέπει ένα μεγάλο σημάδι, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει από τι προέρχεται και σταματά.

Παράλληλα, ένα ζευγάρι που τυχαίνει να βγαίνει από ένα σπίτι βλέπει τον καβγά και τρέχει προς το μέρος τους ενώ η Σιρίν το βάζει στα πόδια.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved