Νικολέττα Ράλλη - Νίκος Αναδιώτης: «Στο παρελθόν είχαμε κοινή πρόταση αλλά δεν προχώρησε»
Media

Νικολέττα Ράλλη - Νίκος Αναδιώτης: «Στο παρελθόν είχαμε κοινή πρόταση αλλά δεν προχώρησε»

Η Νικολέτα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης ανέφεραν ότι στο παρελθόν είχαν κοινή πρόταση αλλά δεν ευδοκίμησε τελικά.

Οι δύο παρουσιαστές συνεργάζονται για πρώτη φορά και στόχος τους είναι να περνούν καλά οι ίδιοι και ο κόσμος.

- Παραλαμβάνετε τη σκυτάλη από ένα πετυχημένο πρωινό πρόγραμμα με υψηλά νούμερα. Σας αγχώνει;
Ν.Α.: «Δεν με αγχώνει τίποτα. Γενικά, αποφεύγω το άγχος. Νιώθουμε μία ωραία δημιουργική υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων -και όχι μόνο- επειδή πήραμε τη σκυτάλη από το πρωινό αλλά και απέναντι στους τηλεθεατές. Το κανάλι αυτό έχει μία παράδοση και μία ιστορία ειδικά στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Θυμάμαι ακόμα τον εαυτό μου που έβλεπα το πρωινό με τη Ρούλα Κορομηλά και μέχρι σήμερα το πρωινό με τη Φαίη Σκορδά. Οπότε είμαστε και εμείς μέρος της ιστορίας αυτής».

Ν.Ρ.: «Δεν ασχολούμαι στην παρούσα φάση με τα νούμερα. Ούτε με τα πριν ούτε και τα μετά. Αυτή τη στιγμή δίνω όλη μου την προσοχή και την ενέργεια στην εκπομπή. Στόχος μου είναι να περνάμε καλά και μαζί με εμάς και ο κόσμος».

Έχετε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν;
Ν.Ρ.: «Όχι, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί. Τον Νίκο και τη γυναίκα του τους γνωρίζω κοινωνικά. Στο παρελθόν είχαμε μια κοινή πρόταση, η οποία όμως δεν προχώρησε. Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό».

Ν.Α.: «Με τη Νικολέπα δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Βέβαια, ήμασταν πολύ κοντά στο να συνεργαστούμε σε μία πρόταση που είχαμε, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε. Μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή τότε και ήρθε τώρα το πλήρωμα του χρόνου και ειλικρινά χαίρομαι πολύ γι' αυτό», τόνισαν στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved