«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»: Η νέα καθημερινή σειρά του star
Media

«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»: Η νέα καθημερινή σειρά του star

Μια μαμά έρχεται στο star γεμίζοντας την απογευματινή ζώνη με υλικό... α' προβολής. Το "Η μαμά Λείπει ταξίδι για δουλειές", σε σενάριο Άννας Χατζησοφιά και σκηνοθεσία Φωτεινής Κοτρώτση θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.45. 

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε ταξίδι για δουλειές; Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης;

Ο Χρήστος (Λεωνίδας Καλφα γιάννης) είναι διαζευγμένος, ιδιο κτήτης ενός μίνι μάρκετ και πατέ ρας δύο παιδιών, τα οποία βλέπει τα Σαββατοκύριακα. Στην Κύπρο βρέθηκε... ερωτικός μετανάστης, όπως του αρέσει να λέει, ακο λουθώντας τη Ζωή (Άννα Μονο γιού). Όμως, το παραμύθι δεν είχε χαρούμενο τέλος. Η μεγάλη επιθυμία της Ζωής για καριέρα, αλλά και η πρώην πεθερά του, Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ η Αντζι (Καίτη Κωνσταντίνου), ψυχαναλύτρια και πάμπλουτη, αποτέλεσαν τις δύο βασικές αιτίες του χωρισμού του. Τώρα, ο Χρήστος διατηρεί δεσμό με τη Φανή (Μένια Μαθιουδάκη), που είναι η χαρά της ζωής, φύσει αισιόδοξη, και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε όλους τους τομείς. Για άλλη μια φορά, τα προβλή ματα στην προσωπική του ζωή προέρχονται από μια... μέλλουσα πεθερά, την Τζένη (Φωτεινή Μπα ξεβάνη), μητέρα της Φανής. Η Τζένη, που είναι κομμώτρια στο επάγγελμα, γκρινιάζει συνεχώς γιατί φοβάται πως η κόρη της δεν θα γίνει ποτέ νύφη. 0... ΚΟΛΛΗΤΟΙ Ευτυχώς για τον Χρήστο που υπάρχει και ο κολλητός του φίλος, ο Μάρκος (Άρης Σερβετάλης), ο οποίος διατηρεί ένα καφέ μπαρ ρεστοράν και ειδικεύεται στα κοκτέιλ, τις γυναίκες και τις θεω ρίες συνωμοσίας! Βοηθός του είναι ο κινεζικής καταγωγής Τσίου Γουάι (Γιάννης Πάτσης), άσος στις πολεμικές τέχνες και στο κινέζικο φαγητό! Όλα ανατρέπονται όταν η Ζωή αναγκάζεται, λόγω της δουλειάς της, να λείψει για ένα χρόνο στο Καζακστάν! Και τα παιδιά τι θα γίνουν Η Αντζι αρνείται να έχει την αποκλειστική ευθύνη των εγγονιών της, γιατί έχει τη δική της ζωή και καριέρα. Τους ασθενείς της, τη γιόγκα της, τα φλερτ, τις δεξιώσεις, τα ταξίδια αυτογνωσίας. Έτσι, η μόνη λύση που απομένει είναι ο Χρήστος να επιστρέψει στο σπίτι της πρώην συζύγου του και να συγκατοι κήσει με τα παιδιά του και την πρώην πεθερά του! T ΠΑΙΔΙΑ Αυτή η προοπτική, της παράξενης συγκατοίκησης, ενθουσιάζει τους έφηβους Ντία (Μαρίλια Χαριδήμου) και Ορφέα (Βασίλης Ντάρμας), γιατί με τον πατέρα τους περνάνε ζάχαρη , όπως λένε, χωρίς πρέπει και μη, και φυσικά, όπως όλα τα παιδιά, ελπίζουν ενδόμυχα ότι με το να επιστρέψει ο πατέρας στο σπίτι, υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν οι γονείς τους. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Χρήστο και την Άντζυ είναι διαρκείς και έντονες, πόλεμος κανονικός. Αλλά όταν πρόκειται για το καλό των παιδιών, όπως για να ξεφορτωθούν κάποιο νέο φλερτ της Ντίας ή να προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τι έχει στο μυαλό του ο Ορφέας, γαμπρός και πεθερά αναγκάζονται να συμμαχήσουν και έχουν σχεδόν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Πρωταγωνιστούν: Καίτη Κωνσταντίνου (Άντζυ), Λεωνίδας Χρήστος), Αρης Σερβετάλης (Μάρκος). Φωτεινή Μπαξεβάνη (Τζένη), Αννα Μονογιού (Ζωή), Μένια Μαθιουδάκη (Φανή). Βασίλης Νταρμας (Ορφέας), Μαρίλια Χαρίδημου (Ντία). Γιάννης Πάτσης (Τσιου).

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved