Ο ΑΝΤ1 σηκώνει τον Λιάγκα από τον... πάγκο! Δεν φαντάζεστε τι πρόταση του έγινε!
Media

Ο ΑΝΤ1 σηκώνει τον Λιάγκα από τον... πάγκο! Δεν φαντάζεστε τι πρόταση του έγινε!

Ανατρέπει τα σχέδια να βάλει προσωρινά στον πάγκο τον Γιώργο Λιάγκα ο ΑΝΤ1 και κατεβαίνει µε πρόταση-έκπληξη προς τον παρουσιαστή.

Το κανάλι ανακοίνωσε πριν από µερικές εβδοµάδες ότι ο δηµοσιογράφος δεν θα αξιοποιηθεί στο πρώτο µισό της σεζόν, αλλά θα τελεί υπό... αγρανάπαυση µέχρι νεωτέρας. Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τη Realnews, έχει συµβόλαιο για ακόµα έναν χρόνο µε τον ΑΝΤ1, κάτι που σηµαίνει ότι όποιος από τους δύο επιχειρούσε να το σπάσει, θα πλήρωνε και ρήτρα, εκτός κι αν έρχονταν σε αµοιβαία υποχώρηση και συµβιβασµό.

Την ίδια στιγµή, φούντωσαν οι φήµες ότι το Epsilon καλοβλέπει τον Γιώργο Λιάγκα και µάλιστα όχι για οποιαδήποτε ζώνη, αλλά για την πρωινή (7:00-10:00), απέναντι δηλαδή από τον Γιώργο Παπαδάκη. Και κάπου εκεί ο ΑΝΤ1 το ξανασκέφθηκε και αποφάσισε να αλλάξει ρότα. Γιατί να έχει τον Γιώργο Λιάγκα «απέναντι», όταν µπορεί να τον αξιοποιήσει στον ανταγωνισµό του Σαββατοκύριακου;

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 έχει προγραµµατίσει συνάντηση µε τον δηµοσιογράφο τις προσεχείς ηµέρες, όταν εκείνος επιστρέψει από ολιγοήµερες διακοπές, όπου θα του γίνει και επίσηµα η πρόταση να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Οχι, όµως, στις 7:00 αλλά πιο αργά, πιθανότατα 9:00-12:00 ή στη ζώνη που αποφασιστεί ότι είναι καλύτερη εµπορικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved