Τουμασάτου-Σταύρου: Κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη αλλά… χώρια!
Media

Τουμασάτου-Σταύρου: Κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη αλλά… χώρια!

«Χωρίζουν» για λίγο Μαριάννα Τουμασάτου-Αλέξανδρος Σταύρου. Το ζευγάρι των ηθοποιών θα είναι σε δύο διαφορετικές σειρές στον ΑΝΤ1.

Η καλή σχέση που έχει το κανάλι του Αμαρουσίου με τον Αλέξανδρο Σταύρου και τη Μαριάννα Τουμασάτου είναι γνωστή. Ο ΑΝΤ1 επέλεξε πέρυσι τον ηθοποιό για να ενισχύσει το σίριαλ «Παρθένα Ζωή», αλλά επένδυσε και στη Μαριάννα Τουμασάτου για έναν από τους γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμωδία «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Φέτος οι δύο ηθοποιοί -που είναι ζευγάρι στη ζωή- θα συνεργαστούν ξανά με το κανάλι σε δύο διαφορετικές παραγωγές, στις οποίες θα κρατήσουν τους κεντρικούς ρόλους. Σύμφωνα με την Espresso o Αλέξανδρος Σταύρου θα πάρει μέρος στη νέα καθημερινή σειρά «Η επιστροφή», που θα δούμε από τον Οκτώβριο, σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη και Σπύρου Μιχαλόπουλου. Μαζί του θα δούμε και τους Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Η ιστορία αφορά την εξαφάνιση του μικρού Δημήτρη σε ηλικία τεσσάρων χρόνων. Θα προβληθούν 60 επεισόδια, που θα μας πάνε περίπου έως τα Χριστούγεννα. Ολα αρχίζουν όταν μια πενταμελής οικογένεια ξεκινάει τις διακοπές της. Ξαφνικά, και ενώ γονείς και παιδιά βρίσκονται στην παραλία, ο μικρός Δημήτρης εξαφανίζεται. Μάταια όλοι προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Ενα τηλεφώνημα στον πατέρα του μικρού είναι αρκετό για να καταλάβει ότι απήγαγαν τον γιο του, καθώς τον ενημερώνουν πως η αρπαγή έγινε για να βιώσει και εκείνος τον πόνο και την απώλεια... Σχεδόν 20 χρόνια μετά, η μητέρα του Δημήτρη δεν έχει σταματήσει να τον αναζητεί. Και ενώ όλοι πιστεύουν ότι δεν θα τον δουν ξανά, εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο Δημήτρης. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί πως ο πατέρας του Δημήτρη έχει... προσλάβει τον νεαρό για να παραστήσει τον γιο του.

Από την άλλη μεριά, η Μαριάννα Τουμασάτου θα πρωταγωνιστήσει στη φιλόδοξη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη. Πρόκειται για μια άκρως δραματική ιστορία, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη. Η υπόθεση έχει να κάνει με τη μάχη δύο γυναικών να σώσουν τα παιδιά τους... Σύμφωνα με το σενάριο, η κεντρική ηρωίδα, η Κάτια, ψάχνει μανιωδώς δότη για να σώσει τον γιο της, τον Αλέξη, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Η δότρια τελικά είναι κόρη μιας γυναίκας που δουλεύει στην εταιρία της, η Μαρίνα. Λίγα χρόνια αργότερα ο Αλέξης νοσεί ξανά. Ωστόσο, η Μαρίνα είναι έγκυος και αρνείται να γίνει δότρια.

Προκειμένου να προστατέψει το παιδί της από την εμμονή της Κάτιας να κάνει άμβλωση, προβαίνει σε μια «παράλογη» πράξη και καταλήγει στη φυλακή για να προστατευτεί από όλους και από όλα. Τελικά, ο γιος της Κάτιας πεθαίνει και εκείνη ορκίζεται εκδίκηση. Τότε αρχίζει ένας πόλεμος ανάμεσα στις δύο γυναίκες και η Κάτια καταφέρνει να κλέψει από την κοπέλα ό,τι πολυτιμότερο έχει: το παιδί της. Εκείνη, όμως, αποφυλακίζεται και με νέα ταυτότητα και εμφάνιση μπαίνει στη ζωή της Κάτιας για να την καταστρέψει, αλλά και να πάρει πίσω ό,τι πολυτιμότερο της έδωσε η ζωή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης τις Ταμίλα Κουλίεβα, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Ευαγγελία Μουμούρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved