Πιέρρος Ανδρακάκος: «Θα είναι μια original σειρά»
Media

Πιέρρος Ανδρακάκος: «Θα είναι μια original σειρά»

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος μίλησε για την σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» που θα ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 την νέα τηλεοπτική σεζόν. 

«Είναι μια σειρά που θα τη σκηνοθετήσουμε δύο άτομα, εγώ και ο Νίκος Κρητικός, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και πιστεύω ότι είναι μια πολύ ευχάριστη οικογενειακή κωμωδία που έχουμε καιρό να δούμε» είπε στην Espresso, ο σκηνοθέτης και συνέχισε: «Έχει μια μοντέρνα γραφή και μια προσέγγιση πολύ σύγχρονη. Επίσης είναι μια σειρά που είναι original. Ελληνικό σενάριο, καινούργιο, κάτι το οποίο έχει λείψει πάρα πολύ από την τηλεόραση. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε ελληνικές σειρές που να βγαίνουν στο εξωτερικό πια. Πρέπει να στραφούμε προς τα κει. Και αυτό είναι μια καλή κίνηση του ΑΝΤ1 προς αυτή την κατεύθυνση, να αρχίσουν πάλι να εμπιστεύονται ελληνικά σενάρια».

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος αναφέρθηκε και στο συγγραφικό δίδυμο Σάρα Γανωτή και Νίκο Σταυρακούδη: «Είναι πολύ καλοί και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νίκο Κρητικό στην «Εργαζόμενη γυναίκα». Είναι λοιπόν πολύ ευτυχής συγκυρία να βρεθούμε όλοι μαζί και την Τρίτη που κάναμε την πρώτη ανάγνωση αισθανθήκαμε πολύ ωραία και γελάσαμε πάρα πολύ» μας λέει και εξηγεί: «Οι αναγνώσεις είναι λίγο πιο άχαρες γιατί γίνονται σε ένα δωμάτιο, αλλά, όταν έχει ηθοποιούς σαν την Ελένη Καστανή, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και όλους τους πρωταγωνιστές που φαίνεται να έχουν δέσει πολύ ως Ομάδα, όλα είναι πιο ευχάριστα».

Όσον αφορά στην ταινία «Αιγαίο SOS», η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο. «Είναι επίσης μια καλή κωμωδία, με ένα επίκαιρο και διαχρονικό θέμα: τις συγκρούσεις των λαών. Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι μια βραχονησίδα, αλλά το πόσο μάταιες είναι οι συγκρούσεις των ανθρώπων μπροστά στη ζωή. Με αυτό προχωράμε και είμαστε στο στάδιο του μοντάζ. Τρέχουμε να προλάβουμε τον χρόνο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved