Βίκυ Χαντζή: «Δεν με ενοχλεί που δουλεύω καλοκαιριάτικα. Το απολαμβάνω ιδιαίτερα»
Media

Βίκυ Χαντζή: «Δεν με ενοχλεί που δουλεύω καλοκαιριάτικα. Το απολαμβάνω ιδιαίτερα»

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Καρσιώτη και στην εκπομπή «Alpha παντού» μίλησε σε συνέντευξή της η Βίκυ Χαντζή.

Ξανά στην πρωινή ζώνη, έπειτα από 10 χρόνια και μάλιστα με τον ίδιο παρτενέρ. Πώς προέκυψε η εκ νέου συνεργασία;

Ήταν μια πρόταση της διοίκησης του Alpha, και συγκεκριμένα του πρόεδρου του Alpha και του διευθυντή τηλεόρασης Βασίλη Παπαδρόσου, να διατηρήσουμε αυτήν τη στενή σχέση που έχει «χτίσει» ο Alpha τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ζώνη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα του «Happy Day».

Ποια είναι τα ατού της εκπομπής «Alpha παντού»;

Τα ατού μας θα είναι ότι μειώνουμε τις εντάσεις του χειμώνα, ανακαλύπτουμε και μιλάμε για τα θέματα της ειδησεογραφίας φορώντας τα... καλοκαιρινά μας. Στόχος μας είναι να μαθαίνουμε το τι γίνεται δίπλα μας και γύρω μας, τα νέα της ημέρας. Ήδη οι τηλεθεατές έρχονται από έναν βαρύ χειμώνα με πολλές έννοιες και πολλά άγχη. Τα γνωρίζουμε όλοι. Συνεπώς δεν χρειάζεται να γινόμαστε μελοδραματικοί.

Η συνεργασία σας με τον Πέτρο Καρσιώτη πώς είναι;

Έχω τη χαρά και την ευλογία να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που είναι αυθεντικός και αληθινός. Είναι αυτός που βλέπεις στην τηλεόραση.

Σας ενοχλεί που καλοκαιριάτικα εργάζεστε;

Όχι μόνο δεν με ενοχλεί, αλλά είναι κάτι το οποίο απολαμβάνω ιδιαίτερα. Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη και χαρά να σου εμπιστεύονται την πρωινή ζώνη του πρώτου καναλιού στη χώρα, σε μια ζώνη ήδη πετυχημένη. Συνεπώς, όταν σου προτείνεται κάτι τέτοιο, αφήνεις το αντηλιακό και την ξεκούραση για αργότερα.

Πηγή: tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved