Νικολέττα Ράλλη: «Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά και είμαι ευγνώμων γι' αυτό»
Media

Νικολέττα Ράλλη: «Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά και είμαι ευγνώμων γι' αυτό»

Ποια είναι τα όνειρα της Νικολέττας Ράλλη για την τηλεόραση; Τι θα ήταν αυτό που θα την ενδιέφερε να κάνει ιδανικά;

«Αυτό που θα με ενδιέφερε να κάνω είναι ένα late night show όπως το «Chelsea Lately» στην Αμερική. Αν το έχεις παρακολουθήσει, η εκπομπή ξεκινά από το γραφείο και το meeting που γίνεται και μετά βγαίνουν live. Θεωρώ ότι τα meetings που κάνουμε για εκπομπές έχουν πολύ ενδιαφέρον και θα άρεσαν στον κόσμο» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Στο Nomads θα πήγαινες;

«Δεν σου λέω ότι δεν θα πήγαινα με βεβαιότητα (γέλια). Αλλά μιας και ξεκινάει σε λίγο καιρό, θα προτιμούσα να είμαι στον ΑΝΤΙ με κάτι ψυχαγωγικό και πολύ ευχάριστο και να προσφέρω πολύ περισσότερα.»

-Νιώθεις ότι τον τελευταίο χρόνο, ειδικά, η επαγγελματική σου πορεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο; Έχει έρθει για σένα αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε το «πλήρωμα του χρόνου;»

«Νιώθω ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά στα επαγγελματικά μου από τότε που ξεκίνησα. Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά και είμαι ευγνώμων γι' αυτό, καθώς κάνω κάτι που αγαπώ πολύ. Θα έλεγα ότι τα πράγματα μου πάνε, πάντως, ακόμα καλύτερα από τότε που ξεκίνησα να συνεργάζομαι με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Τν. Από τότε ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τον όμιλο ΑΝΤ1 και άρχισα να έχω ουσιαστικά καλούς συνεργάτες δίπλα μου, να κερδίζω γνώση και πάρα πολλά πράγματα που είναι σημαντικά για τη δουλειά μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved