George Clooney: Το απίστευτο δώρο του Clooney στους φίλους του
Hollywood

George Clooney: Το απίστευτο δώρο του Clooney στους φίλους του

Ο George Clooney δεν ξεχνάει τους φίλους του που τον βοήθησαν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Την ευγνωμοσύνη του με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο έδειξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στους 14 κολλητούς του που τον στήριξαν στην αρχή της καριέρας του. Οπως αποκάλυψε ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Ραντ Γκέρμπερ, πριν από τέσσερα χρόνια χάρισε σε καθέναν τους 1.000.000 δολάρια καθαρά.

Οπως είπε ο Γκέρμπερ στην τηλεοπτική εκπομπή «Headliners», ο Κλούνεϊ αποκαλεί τους 14 φίλους του «τα αγόρια». Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013, την ίδια ημέρα που έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκε την Αμάλ, τους κάλεσε για δείπνο στο σπίτι του. Εκεί τους παρέδωσε από μια βαλίτσα με 1.000.000 δολάρια (850.000 ευρώ) λέγοντάς τους ότι έχει πληρώσει και τους φόρους, γεγονός που σήμαινε ότι το συνολικό ποσό έφτανε το 1.300.000 δολάρια (1.100.000 ευρώ) για καθέναν.

«Όταν ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας και είναι σημαντικό για εμένα να σας το ανταποδώσω» τους είπε ο Κλούνεϊ, προσθέτοντας ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την ανατροφή των παιδιών τους και πώς θα πληρώσουν το δάνειό τους. Οταν, δε, ο Γκέρμπερ αρνήθηκε να πάρει τα χρήματα, ο Κλούνεϊ τον «εκβίασε», λέγοντας ότι αν δεν τα δεχτεί, δεν θα πάρει χρήματα κανένας άλλος.

Χαρακτηριστικό της large στάσης του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι, επίσης, όπως αποκαλύπτει η «New York Post», ότι κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης προς τη Βρετανία μαζί με την Αμάλ πρόσφερε ακουστικά σε όλους τους συνεπιβάτες του για να μην ενοχληθούν, αν κλάψουν τα έξι μηνών δίδυμα παιδιά τους.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved