Μαρία Τσαγκαράκη: «Θεωρούσε ότι ταιριάζω πολύ με τον ρόλο για τον οποίο με ήθελε»
Hollywood

Μαρία Τσαγκαράκη: «Θεωρούσε ότι ταιριάζω πολύ με τον ρόλο για τον οποίο με ήθελε»

Μοντέλο και παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, η Μαρία Τσαγκαράκη ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για τη διεθνή παραγωγή «Red door and lemon tree».

Λυτό που πραγματικά όμως γεμίζει φως την ψυχή της είναι ο επικείμενος γάμος της με τον γνωστό λυράρη Αχιλλέα Δραμουντάνη και η προοπτική για μη ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή στην Κρήτη

«Η Μαίρη είναι μια νέα κοπέλα από την Κρήτη που εργάζεται ως καμαριέρα. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει μια σταρ του Χόλυγουντ, η οποία μόλις έμαθε ότι έχει ρίζες από την Κρήτη έσπευσε στο νησί για να γνωρίσει τα πάτρια εδάφη και την ιστορία του τόπου των προγονών της. Η ταινία που περιστρέφεται γύρω από τη σχέση που αναπτύσσουν οι δύο γυναίκες, αντιμετωπίζεται περισσότερο ως συμμαχία και όχι ως ανταγωνισμός με τον οποίο συνήθως "ντύνονται" οι σχέσεις μεταξύ γυναικών ακόμα και κινηματογραφικά», λέει στο Πρώτο Θέμα

Με αυτά τα λόγια η Μαρία Τσαγκαράκη περιγράφει τον ρόλο της στην ταινία «Red door and lemon tree», μια καναδική παραγωγή στην οποία θα παίζουν ακόμα η Κατερίνα Γερονικολού και ο Μάνος Γαβράς.

Και η ίδια συνεχίζει: «Πριν από ενάμιση χρόνο η παραγωγός και σεναριογράφος της ταινίας, η οποία έχει γεννηθεί στην Αθήνα αλλά ζει στον Καναδά από η χρονών, με προσέγγισε και μου έκανε την πρόταση. Με είδε σε διαφημιστικά και καμπάνιες που είχα κάνει και πήρε τηλέφωνο τους πελάτες ώστε να βρει το τηλέφωνο μου. Θεωρούσε ότι ταιριάζω πολύ με τον ρόλο για τον οποίο με ήθελε. Πυρήνας της πλοκής είναι η Κρήτη, όπου θα γίνει και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, ενώ το καστ θα αποτελείται από Έλληνες, Καναδούς και Αμερικανούς ηθοποιούς», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved