Αγγελική Νικολούλη: Στην παρουσίαση του βιβλίου της «Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο σου»
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Στην παρουσίαση του βιβλίου της «Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο σου»

Η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη, με τίτλο «Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο σου», πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Το «Πολιτεία Tennis Club» όπου έγινε η παρουσίαση κατακλύστηκε από κόσμο από το χώρο των media, της τέχνης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία και όπως είπε η ίδια δεν έχει κανένα στοιχείο μυθιστορήματος. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έλαμπε από ευτυχία τόσο γιατί κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα όσο και για την ανταπόκριση των φίλων – καλεσμένων της.

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ιδιαιτέρως ευδιάθετος, συντόνισε την κουβέντα με πολλές δόσεις χιούμορ. Ιδιαίτερα συγκινημένη, κάποια στιγμή, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου συγγραφέα, τον θεωρώ πάντα δημοσιογράφο. Αυτό το βιβλίο είναι η αρχή μιας σειράς αστυνομικών βιβλίων». Η γνωστή δημοσιογράφος αναφερόμενη στην υπόθεση με την οποία ασχολείται στο βιβλίο της, ανέφερε επίσης: «Κουβαλάω αυτή την υπόθεση. Τα γεγονότα έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράφω, δεν υπάρχουν στοιχεία μυθιστορήματος».

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι: Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό τους Κρίστυ Τσολακάκη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Βασίλειος Κωστέτσος, Αννίτα Πάνια, Κώστας Χαρδαβέλας, Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σύζυγό της Θέμη Σοφό, Βασίλης Καπερνάρος με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μαραγκόζη, Χριστίνα Λαμπίρη με το σύζυγό της Θεόδωρο Αδαμόπουλο, Μαριέττα Χρουσαλά, Λόλα Νταϊφά, Μαρία Γεωργιάδου, Βίκυ Γεροθόδωρου, Πάολα Βαγιωνή, Πηνελόπη Γαβρά, Σοφία Βούλτεψη, Εύη Δρούτσα, Σωτήρης Ξενάκης, Φάνη - Πάλη Πετραλιά, Νίκος Νικολόπουλος, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο και πολλοί ακόμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved