Στέλιος Παρλιάρος: Οι εκπομπές, ο χρόνος και τα ριάλιτι
Showbiz

Στέλιος Παρλιάρος: Οι εκπομπές, ο χρόνος και τα ριάλιτι

Υπάρχει κορεσμός με τις εκπομπές μαγειρικής; Τι πιστεύει ο Στέλιος Παρλιάρος;

«Πραγματικά υπάρχει κορεσμός, γιατί κάνουν πράγματα, τα οποία ούτε δοκιμάζονται! Όσα παίρνει ο άνεμος. Αυτό που κάνει κακό είναι τα καθημερινά ένθετα στις πρωινές εκπομπές. Έχω ζήσει το πρωινό! Βέβαια, έχω ζήσει την καλή εποχή του πρωινού, όταν πήγαινα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Εκεί μου έδιναν τον χρόνο που πραγματικά ήθελα. Ήταν μελετημένο» τόνισε στο ΕΓΩ και συνέχισε αναφορικά με το αν τώρα γίνονται τα πράγματα άρπα κόλλα: «Μιλάω για τα καθημερινά ένθετα στα πρωινά και όχι για την καθημερινή εκπομπή της κυρίας Ψυχούλη στον ΣΚΑΪ. Πλέον, πάω πολύ σπάνια σαν καλεσμένος στα πρωινά. Δεν θέλω να πηγαίνω για να φτιάχνω γλυκό. Γιατί σου εξηγούν ότι θα κάνεις ένα γλυκό και ξαφνικά για τον άλφα ή βήτα λόγο, σου δίνουν μόνο πέντε λεπτά, τα οποία μπορεί και να γίνουν τέσσερα, γιατί είναι μαγκαζίνο και όλα μπορεί να συμβούν.»
Του έχουν γίνει προτάσεις τελευταία για να πάει σε πρωινό; «Συνέχεια, αλλά τα αποφεύγω! Μόνο μια φορά τον χρόνο πηγαίνω στην Ελένη Μενεγάκη, γιατί εκεί σέβονται τον χρόνο μου και σέβονται και τον κάθε καλεσμένο.»
Σε αντίστοιχο του «Master Chef» ριάλιτι ζαχαροπλαστικής, θα πήγαινε; «Δεν είναι ο χαρακτήρας μου να είμαι τέτοιου είδους επιτροπή. Δεν μπορώ να το κάνω.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved