Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Μακάρι να έβρισκα στην πραγματικότητα Ρωσίδες να με πουλήσω»

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Ιωάννου έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του «Πρωινό» και ο σταρ είχε νεύρα, πολλά νεύρα!

«Να μην βγαίνω δηλαδή καθόλου έξω σαν άνθρωπος και εγώ ε; Βγαίνω έξω κανονικά όπως βγαίνω μαζί με φίλους έτσι αν βγω και με μία γυναίκα δεν αλλάζει κάτι. Σίγουρα θα κάνεις λάθη θα βελτιωθείς όμως και θα αλλάξεις από αυτό θα δεις που μπορείς να έχεις φταίξει. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό, τι θέλει να πει ό, τι θέλει» δήλωσε ο ηθοποιός και ξέσπασε: «το Instagram τι είναι; Είναι κάτι που ανεβάζουμε ωραίες στιγμές με φίλους μας, με την οικογένειά μας με την κοπέλα μας. Αν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή ήξερα πολύ καλύτερο τρόπο να την πουλήσω και όχι με το Instagram. Δεν χρειάζεται το Instagram πρέπει να έχεις άλλους φίλους για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό. Δεν νομίζω πως ενοχλώ κάποιον είμαι καλά. Σχολιάζουν αυτοί που τους καίει περισσότερο. Δεν λογαριάζω σε κάποιος τι θα γυρίσει να πει. Τους καίει κάτι άλλο μάλλον με ποια είναι ο Μάνος, τι κάνει. Αν ήθελα να το πουλήσω πίστεψε με θα το πούλαγα καλύτερα θα έκανα παρέα με τα σωστά άτομα» είπε ο ηθοποιός!

Όταν δε ρωτήθηκε αν δέχτηκε πρόταση από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, είπε: «Με τον Alpha μιλάγαμε για κάποιες δουλειές και πάνω σ’ αυτό μου είπαν και για την εκπομπή της Σπυροπούλου. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός βλέπεις πολλούς ηθοποιούς που βγαίνουν να παρουσιάσουν εντάξει τώρα είμαι πάρα πολύ μικρός για κάποια πράγματα».

Με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί και στην οποία πουλάνε εκείνον και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε πλούσιες Ρωσίδες ο ηθοποιός είπε κάνοντας χιούμορ: «Μακάρι να έβρισκα και στην πραγματικότητα Ρωσίδες να με πουλήσω...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved