Δεν θα πιστεύετε με ποια τραγουδίστρια ήταν παντρεμένος ο Γιώργος Λιάνης…
Showbiz

Δεν θα πιστεύετε με ποια τραγουδίστρια ήταν παντρεμένος ο Γιώργος Λιάνης…

Ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει πάνω από έναν γάμο στη ζωή του. Μία από τις συζύγους του, η πιο πρόσφατη, ήταν η Κοραλία Καράντη, δεν ήταν όμως και η μόνη celebrity σύζυγός του. Γιατί στο παρελθόν ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής υπήρξε παντρεμένος με δημοφιλή τραγουδίστρια. 

Ο λόγος για την Λιζέτα Νικολάου, η οποία και πρόσφατα μίλησε για το γάμο και τον χωρισμό τους σε καθημερινή εφημερίδα.

-Ο πρώην σύζυγός σου, ο Γιώργος Λιάνης, που κάποτε διετέλεσε και υπουργός Αθλητισμού, σε βοήθησε στην καριέρα σου;

«Οχι.»

-Γιατί;

«Κοίτα, εγώ δεν ήθελα βοήθεια και ούτε του το ζήτησα. Αλλά κι εκείνος είχε την αντίληψη ότι αν θα περνούσαν κάποιες προτάσεις για συναυλίες που θα έκανα εγώ, θα ήταν σαν «ρουσφέτι» και δεν το ήθελε».

-Ο γάμος σας κράτησε μόνο πέντε χρόνια. Γιατί χωρίσατε;

«Ο Γιώργος είναι ένας ενδιαφέρων και καλλιεργημένος άνθρωπος. Δεν ήθελα να χωρίσω, γιατί είμαι άτομο της οικογένειας, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα. Επειτα από αυτόν δεν μπόρεσα να βρω αυτή τη σοβαρή προσωπική σχέση που ήθελα και τα παράτησα. Φαίνεται, από αισθηματικής πλευράς μάλλον δεν... τραγουδάω καλά (γέλια). Ομως έχω τις φίλες μου, τα αδέλφια μου και τους παλιούς φίλους μου στη Θεσσαλονίκη, που τους επισκέπτομαι συχνά. Πάνω απ' όλα έχω τον γιο μου, τον 36χρονο Αλέξανδρο από τον γάμο μου με τον Γιώργο, τον οποίο τον σπούδασα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τώρα εργάζεται προϊστάμενος σε εταιρία ηλεκτρονικών.»

-Έχεις βγάλει λεφτά;

«Έβγαλα, αλλά με αξιοπρέπεια! Πάντως είμαι τακτοποιημένη, δεν χρωστάω πουθενά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved