Η Ακρίτα υιοθέτησε την σκυλίτσα που προσπαθούσε να σώσει τα κουτάβια της
Showbiz

Η Ακρίτα υιοθέτησε την σκυλίτσα που προσπαθούσε να σώσει τα κουτάβια της

Η σκυλίτσα που έκλεγε έξω από τον κάδο σκουπιδιών που μέσα ήταν τα τρία μωρά της συγκίνησε το πανελλήνιο.

Η Έλενα Ακρίτα φημίζεται για την αγάπη της στα ζώα και ειδικά στα αδέσποτα. Πριν δυο χρόνια είχε υιοθετήσει δυο αδέσποτα κουτάβια τα οποία είναι αδελφάκια.

Όταν η δημοσιογράφος ενημερώθηκε για το περιστατικό από το διαδίκτυο επικοινώνησε με τον φιλοζωικό σύλλογο Χανίων και εξέφρασε την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια. Οι άνθρωποι την ενημέρωσαν πως ήδη έχουν δείξει αρκετοί το ενδιαφέρον τους και τότε η Έλενα Ακρίτα ζήτησε να υιοθετήσει την σκυλίτσα.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων αναφέρει σε ενημέρωσή της:
«Η αφοσίωση της και το μητρικό της ένστικτο συγκίνησε πολύ κόσμο και δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα για την υιοθεσία των κουταβιών, αλλά απειροελάχιστα για την υιοθεσία της μανούλας. Η κυρία Ακρίτα ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για την υπέροχη αυτή ιστορία και αρχικά επικοινώνησε μαζί μας για να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια. Όταν έμαθε όμως ότι υπήρχε πολύς κόσμος που επιθυμούσε να τα υιοθετήσει, θέλησε να υιοθετήσει τη μανούλα και να την εντάξει στην ήδη πολυμελή οικογένειά της που περιλαμβάνει δυο πρώην αδέσποτα κουτάβια-τον Άρη και την Εύα- καθώς και δυο πρώην αδέσποτες γατούλες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved