Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ένιωθα τσιμπήματα ζήλειας για…»
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ένιωθα τσιμπήματα ζήλειας για…»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι το νέο πρόσωπο στο Μπρούσκο. Πώς είναι να μπαίνει στον 4ο κύκλο μιας τόσο πετυχημένης σειράς;

«Όσο όμορφο είναι, άλλη τόση δυσκολία κρύβει γιατί μπαίνεις σε μια ομάδα πετυχημένη που απαρτίζεται από άτομα έμπειρα, κι εσύ προσπαθείς να αποδείξεις πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πρόταση για το «Μπρούσκο» ήρθε σε μια στιγμή που δεν την περίμενα, ήμουν σε μετέωρο επαγγελματικά βήμα και από τη στιγμή που είπα το «ναι», έπρεπε, μέσα σε μια εβδομάδα, να ετοιμαστώ για να φύγω για Κύπρο και, ταυτόχρονα, να μάθω την κρητική διάλεκτο. Άκουσα τόσες μαντινάδες για να μάθω τα κρητικά που, όταν μιλούσα με τους φίλους μου, απαντούσα με κρητικές μαντινάδες (γελάει)» τόνισε στο Down Town Κύπρου.

-Το έβλεπες το σίριαλ; Σου προκαλούσε το ενδιαφέρον;

«Όχι τακτικά γιατί δούλευα, αλλά ένιωθα τσιμπήματα ζήλειας για να ήμουν σε αυτή τη δουλειά.»

-Με ποιους από τους ηθοποιούς έχεις γίνει φίλος;

«Με την Εβελίνα Παπούλια, τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου, την Τζούλη Τσόλκα και την Ελένη Βαϊτσου. Ένα πολύ ωραίο συναίσθημα ήταν όταν, με το που έφτασα στην Κύπρο, ένιωσα μεγάλη αγάπη από τα παιδιά. Ήταν τόσο φιλικοί μαζί μου που αισθάνθηκα τόσο οικεία, σαν να ήμουν στο σπίτι μου, κι αυτό με βοήθησε στο να προσαρμοστώ. Χαίρομαι που λειτουργούν σαν ομάδα και είναι τόσο αγαπημένοι, εξ ου και το αποτέλεσμα να παίζουμε πια σε τόσες χώρες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved