Γεμάτη με χάπια η βίλα του Prince
Showbiz

Γεμάτη με χάπια η βίλα του Prince

Το σπίτι του Prince ήταν γεμάτο με χάπια που ήταν τοποθετημένα σε σακουλάκια, φακέλους, μπουκαλάκια που έφεραν παραπλανητικές ετικέτες και σε μια βαλίτσα. 

Όλα αυτά σύμφωνα με έγγραφο της αστυνομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η νεκροψία είχε δείξει ότι ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση της οπιοειδούς ουσίας φαιντανύλη, η οποία είναι 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη. Κατά τον εργαστηριακό έλεγχο αποδείχτηκε ότι ένα από τα μπουκαλάκια που εντοπίστηκαν στην έπαυλη του Πρινς περιείχε φαιντανύλη. Εξι ημέρες πριν από τον θάνατο του Πρινς, ο σωματοφύλακάς του Κερκ Τζόνσον αγόρασε στο δικό του όνομα το οπιοειδές οξυκωδόνη για λογαριασμό του τραγουδιστή.

Μαζί με τα χάπια οι αστυνομικοί εντόπισαν ενημερωτικά φυλλάδια για το πώς μπορεί κανείς να νικήσει την εξάρτηση από τα οπιοειδή. Την προσπάθειά του αυτή επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι ο γιος του γιατρού Χάουαρντ Κόρνφιλντ Αντριου είχε επισκεφτεί τον Πρινς στο σπίτι του το πρωί της 21ης Απριλίου για να τον ενημερώσει για πρόγραμμα απεξάρτησης, για το οποίο ενδιαφερόταν ο τραγουδιστής.

Ο Πρινς δεν διέθετε κινητό τηλέφωνο, συνεπώς για να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί ποιος του προμήθευσε τη φαιντανύλη, προτού πεθάνει, ερεύνησαν τα emails που χρησιμοποιούσε. Από αυτά δεν ξέρουμε αν ανακάλυψαν τον προμηθευτή τους, ωστόσο ήρθε στο φως η σχέση που διατηρούσε ο θρύλος της ποπ από το 2014 με την 32χρονη τραγουδίστρια Τζούντιθ Χιλ, η οποία το 2013 είχε συμμετάσχει στο αμερικανικό «Voice».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved